Tisztifőorvos hírek

Életmód › Tisztifőorvos

Összevissza beszélnek az idős koronavírusos férfi fiáról

20.03.10 21:10

Most azt mondják, nem találkozott az apjával, pedig eddig arról beszéltek, ő fertőzhette meg az apját. A valóságban szinte naponta találkoztak.

Jó eséllyel az olaszországi koronavírus-változat terjed Magyarországon

20.03.09 16:26

„Éppen ideje lenne, hogy a kormány hozza nyilvánosságra a különböző helyzetekre készített forgatókönyveket, hogy a lakosság, az üzleti körök tudják, mire számíthatnak, illetve mi a teendőjük a koronavírus-járvány különféle hatásai esetén” – szögezte le…

Koronavírus: országos látogatási tilalmat rendeltek el

20.03.08 21:31

Az ország valamennyi fekvőbeteg-ellátó és bentlakásos szociális szolgáltatást nyújtó intézményében érvényes a tilalom, amíg vissza nem vonják.

Koronavírus: Nincs folyamatos terjedés, a megelőzés időszakában vagyunk

20.03.06 11:37

„Magyarország még a megelőzés időszakában van, a szerdai bejelentéstől alapvetően nem változott a járványügyi helyzet idehaza” – oszlatta el az esetleges túlzó félelmeket Falus Ferenc. A korábbi tiszti főorvos portálunk megkeresésére leszögezte: egyelőre…

Újabb részletek derültek ki a debreceni koronavírusos betegről

20.03.06 09:06

69 éves brit állampolgár az a férfi, akit eddig debreceni betegként emlegettek - derült ki Müller Cecília országos tisztifőorvos rádióinterjújából, amit a hvg.hu szúrt ki.

A(z) "Tisztifőorvos" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

A magánkórházaknak is össze kellett írniuk, hány orvos és ápoló vethető be a vírushelyzetben

Az országos tisztifőorvos kérte az intézményeket, hogy írják össze, hány orvost és ápolót tudnak szükség esetén kirendelni a koronavírus-fertőzöttek ápolására.

Nagyvilág

Rengeteg ország csatlakozott a WHO koronavírus-vakcina projektjéhez – USA és Kína kimaradt

Egészen pontosan 156 nemzetállam kapcsolódott be mindez idáig az Egészségügyi Világszervezet által meghirdetett Covax programba, amellyel a jövőbeni COVID-19 vakcinák igazságos elosztását célozták meg.

Ismert személy

Fontos lépésre készül a kormány az egészségügyben: felméri a szakember-állományt a tomboló második hullám miatt

Müller Cecília országos tisztifőorvos levelet küldött minden, közfinanszírozott és magán egészségügyi járóbetegellátó intézmény vezetőjének. A megkeresés célja, hogy felmérje, hány egészségügyi dolgozó mozgósítható a járvány elleni…

Tudomány

Törölték a stockholmi Nobel-díjátadót

A koronavírus-világjárvány miatt törölte a december 10-i hagyományos stockholmi Nobel-díjátadó ünnepséget is a Nobel Alapítvány. “A koronavírus-járvány miatti jelenlegi körülmények azt jelentik, hogy a Nobel-díj…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló