Tisztifőorvos hírek

Életmód › Tisztifőorvos

Megérkezett a háziorvosokhoz az influenza elleni védőoltás

20.10.15 13:01

Müller Cecília arra kérte a koronavírus szempontjából magas kockázatú csoportokba tartozókat, hogy éljenek az idén mindenkinek ingyenesen biztosított védőoltás lehetőségével.

Müller: nem azonos a pozitív teszt és a fertőzőképesség

20.10.15 11:52

Az országos tiszti főorvos hangsúlyozta, hogy az influenza ellen mindenkinek érdemes beoltatni magát. Jelenleg 48 óvodában és 24 iskolában rendeltek el rendkívüli szünetet.

Országos tisztifőorvos: fontos az alapbetegségek karbantartása

20.10.13 14:07

Jelentősen növeli a koronavírusos megbetegedés szövődményeinek kockázatát az elhanyagolt, nem rendszeresen karbantartott alapbetegség.

Koronavírus: Várhatóan meghosszabbítják az országos karantént Ukrajnában

20.10.13 13:40

Az ukrán kormány keddi ülésén javasolni fogják a koronavírus-járvány miatt érvényben lévő országos karantén meghosszabbítását december végéig, miután továbbra is súlyos a helyzet az országban - jelentette be Viktor Ljasko országos tisztifőorvos.

Müller: a járvány terjedése miatt lassabban megy a tesztelés

20.10.12 12:19

Müller Cecília országos tisztifőorvos az operatív törzs hétfői sajtótájékoztatója során jelezte, a koronavírus-járvány továbbra is felszálló ágban van, és habár folyamatosan végzik a teszteket, ez némileg lassabban megy a járvány terjedése miatt.

A(z) "Tisztifőorvos" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Beláthatatlan katasztrófa várható koronavírusfronton: tragédiák sorát jósolja a korábbi tiszti főorvos

Ha most vezetnének be súlyos járványügyi szigorításokat, azok hatásai négy-hat héttel később jelentkeznének.

Ismert személy

Müller Cecília: Mindenki nyugodjon meg, aki oltakozni kíván, az megteheti

A koronavírus elleni védekezés tervszerűen zajlik, az egészségügy felkészült, több lépcsőben áll rendelkezésére azoknak akik kórházi kezelésre szorulnak. A vezénylő elv, hogy mindenki odakerüljön, ahol minden feltétel adott. A…

Nagyvilág

Koronavírus-betegeket azonosítottak az egyik Zala megyei idősotthonban

A Lentiben működő gondozóotthon lakói és dolgozói egyaránt elkapták a COVID-19 fertőzést, így szinte az egész intézmény karanténba került.

Tudomány

Súlyos dolog derült ki a magyar nyugdíjasok pénztárcájáról: ők már nem kérnek ebből

A megkérdezettek kétharmada szerint most fontosabb spórolni, mint korábban. A válaszadók közel fele eddig is takarékosan élt, majd egyharmaduk pedig takarékosabb életvitelre váltott a járvány, illetve a nyomában járó gazdasági…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló