Tisztifőorvos hírek

Életmód › Tisztifőorvos

Vakcináció esetén az immunitás kialakulásáig ellenjavallt az alkoholfogyasztás

20.12.08 17:39

Az új koronavírus elleni védőoltásra készülőknek az immunizáció előtt két hétig, valamint az első injekció után 42 napig le kell mondaniuk az alkoholfogyasztásról – jelentette ki Anna Popova tiszti főorvos, az orosz fogyasztóvédelmi felügyelet…

A kormányzati koronahonlap szerint álhírt terjesztettünk azzal, hogy leírtuk ugyanazt, amit ők

20.12.08 17:08

Az volt az "álhír", hogy Müller Cecília szavai alapján megírtuk, nem lehet majd választani a vakcinák közül. Egy sajtóközlemény alapján ezt Müller nem úgy értette. A kormányzati tájékoztató honlap, a közmédia és a kormánypárti média cikkei szerint viszont igen.

Müller Cecília nélkül zajlott az operatív törzs mai tájékoztatója

20.12.08 13:08

Több mint 45 ezren vannak jelenleg házi karantéban, egy bisztró megsértette a korlátozásokat - egyebek mellett ezekről is szó volt az operatív törzs mai tájékoztatóján. 

Müller Cecília vasárnapi mondása sokaknak fájni fog

20.12.06 13:03

Vasárnap eltanácsolta a bevásárlóközpontoktól az oda igyekvő százezreket Müller Cecília. Az országos tisztifőorvos megjegyzése aligha tetszik a karácsonyi ajándékot kereső magyaroknak és a hasonlóra készülő külföldieknek.

A(z) "Tisztifőorvos" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Müller Cecília oktatófilmet küld a háziorvosoknak az oltások beadása miatt

Az országos tisztifőorvosos egy információs alapcsomagot küld a háziorvosoknak, benne egy oktatófilmmel is, mely minden szükséges információt tartalmazni fog.

Ismert személy

Az engedélyezett oltóanyagokkal felgyorsítható a védőoltások beadása

Budapest - Müller Cecília jelentős előrelépésnek nevezte az AstraZeneca és Szputnyik V vakcina magyarországi engedélyezését.

Nagyvilág

Ti ajánlottátok: szabadtéri sportpályák, séta- és kirándulóhelyek Dél-Pesten és környékén

Vajon hol lehet télen mozogni, sportolni, kirándulni, vagy csak sétálni a környéken, ha a megszokott sportpályák, edzőtermek zárva vannak a koronavírus miatt? Környékbeli kiránduló, sétáló, sportos helyeket kerestünk, a ti…

Tudomány

A járvány ellenére megtartják a népszámlálást Csehországban

A koronavírusjárvány ellenére Csehországban az eredetileg tervezett időpontban fogják megtartani a népszámlálást. Az egészségügyi minisztérium szakmai állásfoglalása alapján erről a központi válságstáb döntött - közölte Jolana…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló