Tiszaújváros hírek

Magyar település › Tiszaújváros

Három órán belül elfogták a vak tulajdonoshoz betörőket

20.02.18 18:37

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai azonosították és elfogták azt a két tolvajt, akik betörtek Igriciben egy látássérült nőhöz.

Újabb elrettentő ítélet: felfüggesztett börtönt ér, ha hét évig láncra verve tartunk a pincénkben egy idős embert

20.02.11 15:43

Másfél év felfüggesztett börtönbüntetésre, illetve közérdekű munkára ítélte a Monori Járásbíróság hétfőn azt a férfit és nőt, akik láncra verve tartottak a pincéjükben egy halottá nyilvánított idős nőt – közölte a Budapest Környéki Törvényszék. A közlemény…

A MEAFC-Miskolc és a Tiszaújvárosi Phoenix KK is játszik a hétvégén

20.01.11 12:52

A férfi kosárlabda NB I/B, Piros és Zöld csoport, 16. és 17. fordulójában következnek mérkőzések szombaton és vasárnap.

Személyi változások két rendőrkapitányság élén

20.01.03 12:55

A Tiszaújvárosi és az Edelényi Rendőrkapitányság új vezetői 2020. január 1-jével kezdték meg szolgálatukat.

Autók ütköztek a 35-ös főúton

20.01.02 17:13

Muhinál csak félpályán halad a forgalom. Két autó ütközött össze a 35-ös főúton, Muhinál. Az esethez a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók vonultak és áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom. (OKF)

Most vízen viszik Tiszaújvárosba az újabb vegyipari monstrumokat

19.12.12 07:01

Négy, összesen 715 tonnát nyomó berendezés tart a Mol tiszaújvárosi poliolüzemébe, a négy uszályból álló szállítmány kedden haladt át Budapesten.

Nem segített a motoroson, ezért elítélték

19.12.12 06:00

Csak kiszólt az ablakon, hogy nem kéne gyorsan menni, majd elhajtott. A Tiszaújvárosi Járásbíróság segítségnyújtás elmulasztásának a veszélyhelyzetet előidéző által elkövetett bűntette miatt hozott ítéletet egy 64 éves kesznyéteni férfival szemben. A…

Könnygázt fújt a szórakozó fiatalok közé Mezőcsáton

19.12.10 07:07

A Tiszaújvárosi Járásbíróság pénzbüntetést szabott ki azzal a vádlottal szemben, aki verekedés közben könnygázt fújt szét egy nyilvános rendezvényen. A bíróság által megállapított tényállás szerint 2019. július 13-án Mezőcsáton, az egyik általános…

A(z) "Tiszaújváros" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Keresi a rendőrség a tiszaújvárosi kislány gázolóját

A lakosság segítségét kérik. Ki látta a piros autót?

Életmód

2-4000 milliárdos mentőscsomagot javasol a kormánynak a MKIK

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) újabb javaslatcsomagot dolgozott ki a koronavírus gazdasági hatásával kapcsolatosan, amelyet a kamara eljuttatott a kormány számára - közölte a köztestület hétfőn az MTI-vel. Az MKIK…

Top magyar cég

A Mol továbbra sem lát lehetőséget a közgyűlés megtartására a koronavírus-járvány miatt

Az olajipari társaság emlékeztet: március 24-én tájékoztatták a részvényeseket arról, hogy az április 16-ra összehívott éves rendes közgyűlést a Covid-19-járvány miatt nem lehet megtartani.

Magyar település

Whiskyt rejtett a nadrágjába, majd rátámadt az őrre

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást azzal a sajókazai fiatalkorú fiúval szemben, akinek whisky lopása rablássá súlyosult.

 

Kategória ajánló