Tisza hírek

Nagyvilág › Tisza

Nemzetközi tudományos filmfesztivál csütörtöktől Szolnokon

17.10.11 09:29

Tizenegy ország 26 versenyfilmje kerül a vászonra csütörtöktől három napon át Szolnokon, a Nemzetközi Tudományos Filmfesztiválon, amelynek a Tisza mozi a helyszíne.

A vitorlázás nem luxus

17.10.09 08:21

Több szegedi egyetemista társaságában vitorlázni tanultunk a Tiszán. A korábban férfiak privilégiumának, luxusnak vélt sportot ma már egyre több nő választja, és nem csupán a gazdagok szórakozása.

Melyik magyar szálloda a Facebook királya?

17.10.08 10:49

Több mint hatezer Facebook-rajongót gyűjtött idén nyáron a Tisza Balneum Hotel, amely így a hazai szállodák közül a legtöbb új lájkolót szerezte.

Árvízvédelmi beruházás indult

17.10.06 10:50

Az árvízvédelmi kockázatot csökkentő, 12 milliárd forintos költségvetésű beruházás indult uniós támogatással az Alsó-Tisza mindszenti és a Hármas-Körös torkolati szakaszán.

Hasítanak a szállodák a Facebookon

17.10.03 12:51

Több mint hatezer Facebook-rajongót gyűjtött idén nyáron a Tisza Balneum Hotel, amely így a hazai szállodák közül a legtöbb új lájkolót szerezte – derül ki a Front Page Communications által készített elemzésből.

Tapsvihar: hatalmas sikere volt a Kossuth-díjas mesemondónak Füreden (videó, galéria)

17.10.03 09:53

A Kodály Emlékév kapcsán, a Zene Világnapja alkalmából járt a Tisza-tó fővárosában Berecz András, Kossuth-díjas mesemondó, népdalénekes.

A(z) "Tisza" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
Shore of Tisza | LightFactory Practise ClassShore of Tisza | LightFactory Practise ClassShore of Tisza | LightFactory Practise ClassShore of Tisza | LightFactory Practise ClassShore of Tisza | LightFactory Practise ClassShore of Tisza | LightFactory Practise ClassShore of Tisza | LightFactory Practise ClassShore of Tisza | LightFactory Practise ClassShore of Tisza | LightFactory Practise ClassKikötői naplemente

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Idén is érkezik támogatás a szaktárcától a mohácsi kompközlekedés fenntartásához

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) 300 millió forinttal támogatja a magyarországi kompok és révek, köztük a mohácsi felújítását és fenntartását az idén - közölte a szaktárca.   A Duna menti településeknek csaknem 154…

Magyar település

Megvan a 2. KTE-Duna Aszfalt győzelem

Simának indult, szoros lett a vége. Sulovics ugyan nem kezdett, de csereként pályára lépett, így csak az eltiltott Wirth hiányzott a Kecskemét-Szeged rangadóról. Thompson és Djeraszimovics vezérletével a KTE kezdett jobban.…

Megye

Megvan a 2. KTE-Duna Aszfalt győzelem

Simának indult, szoros lett a vége. Sulovics ugyan nem kezdett, de csereként pályára lépett, így csak az eltiltott Wirth hiányzott a Kecskemét-Szeged rangadóról. Thompson és Djeraszimovics vezérletével a KTE kezdett jobban.…

Kultúra és szórakozás

Igazi kuriózumok a CAFe Budapest záró hétvégéjén

Meghökkentő helyszínekkel, rendhagyó kísérletekkel búcsúzik a 26. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál az utolsó négy napon, szerte Budapesten.

 

Kategória ajánló