Tigris hírek

Tudomány › Tigris

Kutató: Nincs még stabil populációja a tigrisszúnyognak Magyarországon

Tegnap 09:23

A körülbelül fél centiméter hosszúságú állat abban különböznek a hazai szúnyogoktól, hogy teljesen feketék, de a testüket különböző pontokon világos pikkelyek díszítik.

Veszélyes szúnyogok jelentek meg

19.06.19 07:26

Magyarországon is megjelent az ázsiai tigrisszúnyog. A rovar számos fertőző betegség potenciális terjesztője - figyelmeztet a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Ökológiai Kutatóközpontja.

Tizennyolc kétegyházi érem a Tigris Kupáról

19.06.12 08:43

Ötödik alkalommal rendezték meg Budapesten a Tigris Kupa meghívásos taekwondo-bajnokságot. Békés megyét a Nagy László 4 danos mester vezette Kétegyházi Dragon Taekwon-do képviselte 10 sportolóval.

A(z) "Tigris" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

Olasz és horvát tigrisszúnyogok csípik a magyarokat

Egyelőre nem alakult ki stabil populációja az ázsiai tigrisszúnyognak (más néven ázsiai zebraszúnyog) Magyarországon - mondta Soltész Zoltán, a Magyar Tudományos Akadémia Ökológiai Kutatóközpontjának kutatója az M1-en.

Kultúra és szórakozás

Veszélyes a harapása annak a teknősnek, amelyet egy zalai faluban találtak

Az aligátorteknős különösen veszélyes állatfaj, csak állatkertben tartható – mondta az az országos állatvédelmi főfelügyelő csütörtök délután az MTI megkeresésére. Pallós László azzal kapcsolatban nyilatkozott, hogy egy…

Ismert személy

Együtt bulizott Terence Hill és Kabir Bedi

Terence Hill a Heim Pál Gyermekkórház javára indított jótékonysági akciót, ennek érdekében az egyik ikonikus filmjének a főszereplőjét, egy autót bocsátott licitre. A híres, kis piros Buggyt a Különben dühbe jö­vünk című filmben láthatták a…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló