Tiborcz István hírek

Ismert személy › Tiborcz István

„Mészáros-Tiborcz adót” akar az ellenzék

20.04.06 16:43

Az ellenzéki pártok szerint a járványhelyzetet és a védekezést is a kormányközeli oligarchák további hizlalására használja Orbán Viktor.

Üzleti érzék: 6,75 milliárdot adott a kormány két milliárdosnak egy élménysütödére, az egyikük Tiborcz István üzlettársa

20.03.31 21:19

A kormány 6,75 milliárd forint támogatást adott a Lipóti Tóth és Társai Zrt.-nek egy hatvani sütőipari üzem létrehozására, a támogatási szerződést február 26-án írták alá – derül ki a Pénzügyminisztérium által közzétett adatokból.

Lélegeztetőgépeket vett az Uzsoki Utcai Kórháznak Tiborcz István

20.03.19 17:01

Azonnali adományt kapott az Uzsoki Utcai Kórház a BDPST Group ingatlanfejlesztő társaságtól, amelyből többek között két ultramodern lélegeztetőgépet vásárol az egészségügyi intézmény. Az adományozási szerződést 2020. március 18-án írta alá…

Barabás Richárd felszólította Mészáros Lőrincet

20.03.18 14:52

A Párbeszéd szóvivője felszólította Mészáros Lőrincet, Tiborcz Istvánt, hogy vagyonuk egyszázadából hozzanak létre szolidaritási alapot.

Mindegy, közszereplő-e Mészáros Lőrinc, tűrnie kell a nyilvánosságot

20.02.17 06:28

Az állammal kötött üzletekre, az azt firtató kérdésekre adott válaszokra jogosan kíváncsi a közvélemény.

Jókora hitelből vette meg Tiborcz István Mészárosék ötcsillagos szállodáját

20.02.10 06:54

A tulajdonszerzést még tavaly novemberben jelentette be a Tiborcz István tulajdonában lévő BDPST Zrt. Most kiderült, az MFB nyújtott hitelt a tranzakció megvalósításához. Cégpapírok szerint 881 millió forint banki kölcsönt nyújtottak a vállalatnak.

A(z) "Tiborcz István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Orbán Ráhel harmadik gyermekét várja, a koronavírus kellős közepén fog szülni

A miniszterelnök lányának ismerősei titkolóznak, de Orbán Viktor környezetéből megerősítették, hogy Ráhel néhány hónapon belül világra hozza harmadik gyermekét. Az apuka a 34 éves Tiborcz István, akivel eddig két lányuk született.…

Politikus

Fekete-Győr András szerint, ha nagyot bukik a Fidesz, akkor "Orbán Viktor elutazik örökre keletre"

A Szabad Európa Fekete-Győr Andrással készített podcast-interjút, amelyben a Momentum elnöke még azt sem zárta ki, hogy egy nagyarányú ellenzéki választási győzelemnél, ha 2022-ben a Fidesz bedőlne, Orbán Viktor elutazik…

Életmód

Horvátországban és Szlovéniában is gyorsul a járvány terjedése

Szlovéniában szombattól egy hétre bezártak a nem alapvető fontosságú cikkeket forgalmazó boltok, a vendéglátóhelyek és a szállodák.

 

Kategória ajánló