Tiborcz István hírek

Ismert személy › Tiborcz István

Remekelt Mészáros Lőrinc és Tiborc István korábbi cége

20.09.21 19:38

Élénk akvizíciós tevékenység mellett, növekvő EBITDA-val zárta az első félévet az Appeninn Nyrt., közölte a társaság. A remek eredményeket felmutató vállalatból idén szállt ki Mészáros Lőrinc és Tiborcz István, ami a mostani számok tükrében…

Orbán adriai nyaralásáról közölt képet egy horvát lap

20.08.24 13:31

Több Balaton, kevesebb Adria - mondta nem is olyan régen, de lehet, hogy ez rá nem érvényes. Igaz, Tiborcz balatoni villájában is pihent már egyet a miniszterelnök úr.

Emléktáblát helyezett el Tiborcz István nyaralójánál Fekete-Győr András

20.07.31 20:34

Ajándékot helyezett el Tiborcz István balatoni nyaralója előtt Fekete-Győr András – szúrta ki a 444 és a Mérce. Orbán Viktor miniszterelnök lapinformációk szerint néhány napja veje, Tiborcz István balatoni úszómedencés birtokáról jelentkezett be…

Újabb akcióban a Momentum: meglepetést helyeztek el Tiborcz István balatoni luxusnyaralója előtt

20.07.31 11:28

Orbán Viktor miniszterelnök néhány napja veje, Tiborcz István balatoni úszómedencés birtokáról üdvözölte rajongóit: „Több Balaton, kevesebb Brüsszel!” - ezzel a szöveggel osztott meg szalmakalapos-napszemüveges képet Facebook-oldalán…

Tiborcz István kastélyszállója kitárja kapuit a nép előtt

20.07.16 17:10

Ingyenesen megnézhetik a turai lakosok Tiborcz István helyi kastélyszállóját a vasárnapi nyílt napon. Bent tilos fotózni, de a kertben egy emlékképet azért lehet készíteni.

A(z) "Tiborcz István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Mészáros Lőrinc távozása után is jól teljesített az Appeninn

2020 tavaszán egy héten belül szállt ki az Appeninnből Mészáros Lőrinc és Tiborcz István. A cég most közzétett számai alapján ugyanakkor a két közismert üzletember távozása nem rengette meg a tőzsdei vállalatot.

Politikus

Budapest elutasítja az új migrációs csomagot

Magyarország nem támogatja az Európai Bizottság (EB) új migrációs és menekültügyi javaslatcsomagját, az ugyanis arra kényszerítheti az országot, hogy bevándorlókat fogadjon be – jelentette ki Orbán Viktor.

 

Kategória ajánló