Theresa May hírek

Ismert személy › Theresa May

May: Nagy-Britannia tiszteletben tartja a kötelezettségvállalásait

17.10.20 13:54

Nagy-Britannia tiszteletben tartja a kilépésre vonatkozó kötelezettségvállalásait, a bennmaradó uniós tagországok egyetlen fillért sem fognak veszíteni.

Nincs mi miatt aggódniuk a briteknél dolgozó magyaroknak

17.10.19 06:19

Theresa May szerint a törvényesen Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok a Brexit után könnyűszerrel regisztráltathatják majd magukat állandó nagy-britanniai lakosként.

Hirtelen sürgős lett az EU-nak a Brexit?

17.10.16 11:24

Fel kell gyorsítani az Egyesült Királyság európai uniós kilépésének feltételeiről folytatott tárgyalásokat a következő hónapokban - hangsúlyozta hétfői közös nyilatkozatában Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke és Theresa May brit kormányfő.

Brüsszelbe utazik Theresa May, sok függ ettől

17.10.16 00:34

Megerősített vasárnap esti brit médiaértesülések szerint Brüsszelbe utazik hétfőn Theresa May brit miniszterelnök, aki Michel Barnier-val, az Európai Bizottság Brexit-ügyi főtárgyalójával és Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével találkozik.

Nem lesz újabb népszavazás a brexitről

17.10.11 06:46

Nem lesz újabb népszavazás az Egyesült Királyság EU-tagságáról - szögezte le kedd este az LBC kereskedelmi rádió adásában Theresa May brit kormányfő.

Brexit: egymásra mutogatnak a felek, áll a folyamat

17.10.09 07:03

A labda nem az Európai Unió, hanem az Egyesült Királyság térfelén van a brit EU-tagság megszűnésének feltételeiről folytatott egyeztetéseken - jelentette ki hétfőn a brüsszeli testület vezető szóvivője, a kiválási tárgyalások ötödik fordulójának…

Már a Brexit előtt távozhat May?

17.10.08 23:55

Addig üsd a vasat, amíg meleg – tartja a közmondás, de úgy tűnik, ezzel a taktikával a saját csapdájába sétált bele May brit kormányfő, amikor a Brexit után egy előrehozott parlamenti választásba ment bele.

Kitört a lázadás, küszöbön az összeomlás, jöhet a forradalom

17.10.06 18:44

Theresa May brit miniszterelnök széke erősen inog: miközben nyíltan lázad ellene a párt képviselőnek egy része, sokak szerint távozása káoszhoz vagy előrehozott választásokhoz vezethet, amelyen beteljesülhet a toryk rémálma: egy félmarxista…

Titkosszolgálati kapcsolatai miatt mondott le a lengyel külképviseleti vezető

17.10.06 09:38

A rendszerváltás előtti tisztázatlan múltja miatt lemondott posztjáról Jaroslaw Starzyk, Lengyelország Európai Unió melletti állandó képviseletének vezetője. A külügyi tárca megerősítette a lemondást, és jelezte, hogy a kormány elfogadta azt.

A brit Konzervatív Párt több tagja Theresa May távozását akarja

17.10.06 05:49

Megerősített pénteki brit sajtóbeszámolók szerint a kormányzó Konzervatív Párt több képviselője arra készül, hogy megpróbálja távozásra bírni Theresa May miniszterelnököt. May kabinetjének több tagja azonban kiállt a kormányfő mellett.

A(z) "Theresa May" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Nem hoztak áttörést a Brexit tárgyalások az EU-csúcson

Eddig nem sikerült megfelelő mértékű előrelépést elérni az Egyesült Királyság uniós kiválásának feltételeiről szóló egyeztetéseken ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási…

Nagyvilág

Nagy hajrá és bombagól is kellett a győzelemhez a Chelsea-nek – videó, tabella

A londoni kékek az idén remek formában játszó Watford ellen léptek pályára a Premier League 9. fordulójának nyitómeccsén. A hat gólt hozó találkozón végül a hazaiak gyűjtötték be a három pontot.

Ország

Trump: a megnövekedett bűnözés összefügg a radikális iszlám terrorizmussal

Donald Trump amerikai elnök egy pénteki Twitter-bejegyzésében a "radikális iszlám terrorral" hozta összefüggésbe az Egyesült Királyságban megnövekedett bűnözést.

Közélet

Öngyilkos merénylő végzett legalább 15 katonával

Az afgán hadsereg legalább 15 katonája halt meg szombaton egy öngyilkos merénylő által elkövetett kabuli robbantásban, a hadsereg egyik kiképző központja előtt - közölték a hatóságok.

 

Kategória ajánló