Tesla hírek

Autós › Tesla

Beköszönt a BlackRock és a Fortune 500: milliárd dolláros bitcoin befektetések a láthatáron

21.02.18 15:17

Már hónapok óta sejteni lehetett de tegnap ténylegesen is megerősítést nyert, hogy a világ legnagyobb vagyonkezelője is bitcoin kitettséget szerezhet, vagy már szerzett is magának. A 8700 milliárd dollárt kezelő BlackRock egyik vezetője egy TV interjúban…

Napelemes tetőcserép reformra készül a Tesla?

21.02.18 05:34

A vállalat számára kiemelten fontos a megjelenés. Egy új szabadalmi dokumentum alapján a cég mérnökei most is azon dolgoznak, hogy javítsanak cserepeik külsején.

Indiában is gyárat épít a Tesla

21.02.16 09:32

Hivatalos indiai források szerint már megszületett a döntés, az amerikai vállalat a számára új piacnak számító Indiában is gyárat fog létesíteni.

Elon Musk nagy fantáziát lát egy Tesla kisbuszban

21.02.15 11:38

Elon Musk egy elektromos furgon gyártásának lehetőségéről beszélt melynek a tetejére napelemeket telepítenének.

Ha most veszel bitcoint, Teslát is nyerhetsz

21.02.14 16:28

Az elmúlt hetek történései alapján valószínűleg nem kell meggyőzni senkit sem, hogy mért érdemes bitcoinba fektetni. Aki pedig most vásárol a legnépszerűbb kriptopénzből a négy Tesla egyikét is megnyerheti.  Valószínűleg mindenki hallott róla, hogy a…

All-in: mi jöhet még, ha már a Tesla is a bitcoinra fogad?

21.02.13 07:13

A Tesla 1,5 milliárd dolláros bitcoin vásárlása után a héten sorra jöttek a hírek, milyen nagy vállalatok érdeklődnek még a

A(z) "Tesla" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Autós

A Teslával együtt esnek a techcégek és a bitcoin is

Kéthónapos mélyponton a Tesla, támad a legnagyobb rivális Lucid Air, milliárdokat bukott Elon Musk. Közben a BTC is zuhant 23%-ot.

Ismert személy

A Teslával együtt esnek a techcégek és a bitcoin is

Kéthónapos mélyponton a Tesla, támad a legnagyobb rivális Lucid Air, milliárdokat bukott Elon Musk. Közben a BTC is zuhant 23%-ot.

Autós

A legmodernebb elektromos autóval bővül az E.ON Hungária csoport E-flottája

Idén is folytatódhat hazánkban az e-autók térnyerése a technológiai fejlődésének, valamint az állami támogatásoknak köszönhetően.

Gazdaság

Eladja többségi részvényeit a Birkenstock-csoport

A többek között a Louis Vuitton és Christian Dior mögött álló LVMH luxusipari csoport tulajdonosa, Bernard Arnault társasága is vásárolt a részvényekből.

 

Kategória ajánló