Tesco hírek

Márka › Tesco

Klubkártyával megy neki a Tesco az Aldinak és a Lidlnek

19.10.29 19:40

A Tesco az Egyesült Királyságban hűségprogramot indít annak érdekében, hogy megtörje a német diszkontláncok előretörését - írja a Portfolio.

Érdemes a közösségbe fektetni

19.10.04 12:34

Négy kategóriában ismerte el az Effekteam a vállalatok hatékony környezeti és társadalmi befektetési programjait. A díjat a Coca-Cola, az Invitech, az E.ON, és a Tesco kapta.

Távozik a Tesco vezérigazgatója

19.10.02 12:44

Jövőre távozik a Tesco vezérigazgatója, Dave Lewis.

Óriási változás előtt a hazai műszaki áruházak: ezt jobb, ha tudod

19.09.27 16:11

A 24 Media Markt társaságból szeptember legvégén egy cég lesz. A Tesco áruházaiba költözéssel már piacvezető, nyomában sem ér az Extreme Digital - eMAG kettőse, de közben a Euronics szép csenben felkúszott a második helyre a műszaki...

1+1, most sokkal több, mint 2

19.09.26 15:16

Szeptember 26. és október 9. között újra összefog a Nestlé és a Tesco az élelmiszer-pazarlás ellen. A kampányidőszakban a Nestlé a hazai Tesco hipermarketekben megvásárolt termékek értékének 1 százalékát a Magyar…

Az ENSZ is elismeri a Tesco példamutatását

19.09.24 15:13

Az áruházlánc 2 év alatt 47 %-kal csökkentette a közép-európai működésében keletkező élelmiszer-hulladékot.

A Tesco folytatja a fenntartható csomagolóanyagok bevezetését

19.09.24 13:13

Az áruházlánc célja, hogy 2020 végéig eltávolítsa a nehezen újrahasznosítható anyagokat saját márkás termékeinek csomagolásából, 2025-re pedig 100%-ban újrahasznosíthatóvá vagy újrafelhasználhatóvá tegye ezeket.

Elbukhat az új diszkontlánc, amely az Aldit és a Lidlt támadta

19.09.21 15:15

Egyelőre úgy tűnik, kudarccal végződik a Tesco próbálkozása: hiába indított új diszkontláncot, nem sikerül megfékeznie a két nagy német rivális, az Aldi és a Lidl előretörését az Egyesült Királyságban.

A(z) "Tesco" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Nagy dobásra készül a Tesco - ennek minden vásárló örül majd

Drónos kiszállítással kísérletezik a Tesco, elsőként Írországban próbálnak meg így kisebb megrendeléseket kézbesíteni - írja az Airportal.

Közélet

Két pályázó közül választottak új igazgatót a tatabányai Jászai Mari Színházban

Nyilvános pályázatot követően 2021. január 1-től újabb öt évre Crespo Rodrigót bízta meg a Jászai Mari Színház, Népház vezetésével a tatabányai közgyűlés. Crespo Rodrigo mellett Csányi László pályázott az igazgatói posztra, a…

Top magyar cég

Foghatják a fejüket a vetélytársak: hatalmas újítással rukkolt elő a Lidl

Új applikációt hozott létre a Lidl, amellyel megelőzné versenytársait a brit piacon. A Lidl Plus nevű app kuponokkal kedveskedik a vásárlóknak.

Ország

Lengyelországban, Romániában és Hollandiában is egyre több a fertőzött

Belgiumban is átlépte az ezret az új igazolt koronavírusos fertőzöttek napi átlaga.

 

Kategória ajánló