Terrortámadás hírek

Közélet › Terrortámadás

Már a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben megszellőztették a tavalyi reboot egyik küldetését

Tegnap 18:55

Érdekes kapcsolódási pontot véltek felfedezni a játékosok a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a tavalyi Call of Duty: Modern Warfare között (ugye, hogy milyen nehéz követni ezeket a címadásokat?), amely igazán izgalmasnak tekinthető. Egy Reddit…

Az Iszlám Állam jelentkezett a számos halottat követelő nigeri merénylet elkövetőjeként

20.01.14 20:13

A helyi biztonsági erők 25 tagját gyilkolták meg január 9-én egy katonai őrhelynél Niger nyugati részén, miközben 63 embert veszítettek az órákon keresztül tartó harcokban.

Vezetőváltásra kényszerült Málta

20.01.13 04:39

A munkáspárti miniszterelnök is belebukott a korrupciós ügyek után nyomozó újságíró, Daphne Caruana Galizia elleni merényletet követő botrányba

Újabb terrortámadás egy mecsetben, sok a halott

20.01.10 17:16

Legalább tizenkét ember életét vesztette, többen pedig megsebesültek egy mecsetben végrehajtott pokolgépes merényletben pénteken a délnyugat-pakisztáni Beludzsisztán tartomány székhelyén, Kvettában - jelentették hatósági források.

A keresztények elleni gyilkos merényletek - és a válaszok

20.01.10 16:28

Nyugat-Európában és főleg Franciaországban furcsa közönnyel válaszolnak a keresztények elleni gyilkos merényletekre, miközben az ország kimondottan is az emberi jogok következetes védelmezőjének mutatja magát, immáron több…

Caracal-ügy: megváltoztatta vallomását, újból kihallgatják Gheorghe Dincát

20.01.09 10:55

A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) székhelyén hallgatják ki csütörtökön a caracali gyilkosságok elkövetésével gyanúsított Gheorghe Dincát.

Máig él a Charlie Hebdo

20.01.08 15:37

Tegnap volt öt éve, hogy két iszlamista mészárlást rendezett a szerkesztőségben, amiért a szatirikus francia magazin karikatúrát közölt Mohamed prófétáról és gúnyolódott az iszlámon.

A(z) "Terrortámadás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

A Call of Duty: Modern Warfare londoni terrortámadásának ötlete a MW 2 egyik újságcikkéből származik?

Aki még nem látta volna A 2019 őszén debütált Call of Duty: Modern Warfare elképesztő sikert aratott, viszont egyértelműen erősen táplálkozott az eredeti MW-sorozatból. Erre utal egy virtuális újságcikk a régi Modern Warfare 2-ben.

Nagyvilág

Folytatja a harcot az Iszlám Állam ellen az amerikai hadsereg Irakban

Már folyamatban vannak közös műveletek az iraki katonákkal.

Közélet

Elvesztette a svéd kormány az irányítást az ország felett

A svéd Mérsékelt Párt egyik politikusa szerint a jelenlegi kormány elvesztette az irányítást az országban zajló történések felett. Ulf Kristersson azután mondta ezt, hogy Stockholm belvárosát az eddigi egyik legerőteljesebb robbantás rázta…

Nagyvilág

Az Eiffel-torony testvérének szánták New York legújabb látványosságát

Bár a sajtó és az építészszakma részéről sok kritikát kapott, a turisták imádják a 2019-ben átadott The Vesselt.

 

Kategória ajánló