Terrorelhárítás hírek

Közélet › Terrorelhárítás

Kilenc településen csapott le drogdílerekre a rendőrség egyszerre

19.11.06 11:16

Tizenhárom gyanúsított közül tíz főt vettek őrizetbe a ceglédi rendőrök egy összehangolt akció során. Velük szemben az a gyanú, hogy új pszichoaktív anyaggal éltek vissza.

Mérsékelték a terrorellenes készültséget Nagy-Britanniában

19.11.04 18:43

Mérsékleték hétfőn a brit hatóságok a terrorkészültség szintjét. Priti Patel belügyminiszter az intézkedést bejelentő közleményében hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a terrorfenyegetettség továbbra is magas. A Scotland Yard terrorelhárítási…

A TEK köszönetet mond a fővárosban közlekedők türelméért és együttműködéséért

19.10.31 18:34

A türelem és együttműködés lehetővé tette, hogy a védett személyek akadálytalanul és biztonságosan haladhassanak a budapesti programhelyszínek között.

Forgalomkorlátozásokra, útlezárásokra kell számítani

19.10.28 20:43

A forgalomkorlátozásokat a hatóságok csak a külföldi delegáció biztonságos mozgásához feltétlenül szükséges ideig tartják fenn.

Kiemelt védelem: Vlagyimir Putyin és Szergej Lavrov Budapestre jönnek

19.10.28 17:01

A Terrorelhárítási Központ látja el - a belügyminiszter kijelölése alapján - a 2019. október 29-én és október 30-án Budapestre utazó, kiemelten védett személyek, Szergej Viktorovics Lavrov orosz külügyminiszter, illetve Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin orosz…

Rengeteg pénzbe kerül, hogy a TEK ötvenegy embere őrizze Szijjártó Péter külügyminisztert itthon és külföldön

19.10.11 06:42

Szijjártó Péter külügyminiszter egy kormányhatározat alapján állandó védelmet kap tavaly július óta, ám az eddig nem derült ki, hogy a gyakorlatban mit jelent "személyi biztosítása". A Terrorelhárítási Központ (TEK) 2018-as költségvetési beszámolójából…

A(z) "Terrorelhárítás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Rendőrségi akció Győrszentivánon: Tatán is lecsapott a Tek kedden, a szálak Győr-Moson-Sopronba vezetnek

A tatai TEK-akciót a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felkérésére, egy összehangolt rendőri művelet keretein belül hajtották végre a TEK egységei.

Közélet

Rendőrségi akció Győrszentivánon: Tatán is lecsapott a Tek kedden, a szálak Győr-Moson-Sopronba vezetnek

A tatai TEK-akciót a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felkérésére, egy összehangolt rendőri művelet keretein belül hajtották végre a TEK egységei.

Közélet

Pofátlan: még az anya volt felháborodva, hogy kiszabadították a forró kocsiban hagyott gyerekeit

Ájulásközeli állapotban hagyta a felforrósodott kocsiban három kisgyerekét egy cseh nő. Mikor a rendőrük kiszabadították a gyerekeket, még az anya volt felháborodva.

Közélet

Ismét elutasították Beke István feltételes szabadlábra helyezési kérését

Miután a feketehalmi börtönbizottság június 25-én másodszor is javasolta Beke István feltételes szabadlábra helyezését, a terrorizmus vádjával elítélt kézdivásárhelyi fiatal ismét kérte a brassói bíróságon, hogy az ötéves büntetés…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló