Termálfürdő hírek

Életmód › Termálfürdő

Ingyen a termálvízben? Na majd mindjárt elvisz a rendőr!

19.11.24 08:30

Érdekes történetet írt le két olvasónk, akik ellen rendőrségi eljárást indítottak, mert a Gellért fürdő dunai kifolyójánál kőből kirakott kis medencében élvezték az átfolyó termálvizet – számol be róla az Index. A cikk át is adja a szót Dávidnak, aki…

Bábolnai termálfürdő: már tudni a jegyárakat

19.11.20 16:31

Közölték a nyitás utáni és a majd jövő tavasszal, a szabadtéri medencék átadásától kedve életbe lépő jegyárakat is. 36 évvel a termálvíz megtalálása után lesz termálfürdője Bábolnának.

A(z) "Termálfürdő" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Siklós visszavenné a termálfürdője üzemeltetését

Siklós város felmondta a termálfürdője üzemeltetésére szóló szerződést. A fürdőt eddig működtető cég ezt a döntést vitatja és nem adta át az önkormányzati cégnek a létesítményt.

Életmód

Autójának dőlve az utcán és a családokkal teli strandon is maszturbált a kalocsai szatír - 18+

Két év alatt számos alkalommal nyilvánosan maszturbált egy Kalocsa környéki községben az a férfi, aki ellen most szeméremsértés vétsége miatt emeltek vádat.

Magyar település

Pékség előtt őrjöngött a 23 éves fiatal Győrben

A 23 éves bábolnai fiatalt a győri nyomozók garázdaság vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Gazdaság

Gerendai: fesztivál és fine dinig a vírusválság idején

A Budapesti Gazdasági Egyetem turizmussal és vendéglátással foglalkozó diákszervezete, a Budapest Tourism Club (BTC) őszi nyitó előadásának keretein belül Gerendai Károly osztotta meg gondolatait vállalkozásai állapotáról és…

 

Kategória ajánló