Termálfürdő hírek

Életmód › Termálfürdő

2,4 milliárdos felújítás a lenti termálfürdőben

20.12.17 17:41

A lenti termálfürdőben több mint 2,4 milliárd forintos beruházást hajtanak végre, ennek során felújítják a fedett fürdőt, a főbejáratot és az éttermet, valamint a tízszeresére bővítik a gyógyászati kapacitást.

„Hiányzóink nekünk is lesznek”

20.12.11 15:07

A férfi NB I./B Zöld csoport, 12. fordulójában Sopronba utazik a Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK csapata.

Borkaiig ér a győri termálfürdős üzlet

20.11.12 09:46

Különös bérleti szerződést kötött Győr önkormányzata a Rába Quelle termálfürdő bérbeadására még 2003-ban, azóta pedig ez inkább támogatási szerződéssé alakult át Borkai Zsolt polgármestersége alatt. Az idei évben a járvány és az új polgármester…

Termálfürdő ajándékutalvány – térképes kereső

20.10.30 11:31

Mi lenne kellemesebb meglepetés, mint egy ajándékutalvány valamelyik termálfürdőbe? Közelegnek az ünnepek, és ezzel nem lehet mellényúlni. Az élményeket mindannyian szeretjük, hát miért ne ajándékoznánk élményt a szeretteinknek?…

November 1-jén néhány termálfürdő nem nyit ki

20.10.27 17:36

Mindenszentekkor egyes fürdők zárva lesznek. Jellemzően azok a termálfürdők nem nyitnak ki november 1-jén, amelyek az elmúlt években is zárva voltak ezen a napon.

Siklós visszavenné a termálfürdője üzemeltetését

20.10.10 22:04

Siklós város felmondta a termálfürdője üzemeltetésére szóló szerződést. A fürdőt eddig működtető cég ezt a döntést vitatja és nem adta át az önkormányzati cégnek a létesítményt.

A(z) "Termálfürdő" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

„Volt önbizalmunk és hitünk a győzelemben”

A férfi kosárlabda NB I/B, Zöld csoportjának, 18. fordulójában hazai pályán győzött a Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK csapata.

Életmód

Tömött strandok, tömött kórházak – a Covid-válság egy brazil szemével

Bár az Egyesült Államok után Brazíliában követelte a legtöbb áldozatot a Covid-járvány a világon, mégis tömve vannak az ottani strandok. Ugyanakkor a járvány a brazilok életét is átformálta.

Gazdaság

Milyen ingatlanok iránt lesz a legerősebb a befektetői érdeklődés?

A kereskedelmi ingatlanberuházások európai volumene tavaly elérte a 275 milliárd eurót. Bár a 2019-es 331 milliárd euróhoz képest ez 17%-os csökkenést jelent, a 2020-as forgalom mégis felülmúlta a Covid-19 világjárvány hatásaival…

Gazdaság

Ekkorra várják a budapesti turizmus újraéledését

Online konzultációt rendezett a Budapesti Turizmusfejlesztési Stratégiáról a BFTK utódja, a Budapest Brand Zrt. A szervezet vezetője szerint ősznél előbb nem várható a fővárosi turizmus újjáéledése.

 

Kategória ajánló