Termálfürdő hírek

Életmód › Termálfürdő

Borkaiig ér a győri termálfürdős üzlet

20.11.12 09:46

Különös bérleti szerződést kötött Győr önkormányzata a Rába Quelle termálfürdő bérbeadására még 2003-ban, azóta pedig ez inkább támogatási szerződéssé alakult át Borkai Zsolt polgármestersége alatt. Az idei évben a járvány és az új polgármester…

Termálfürdő ajándékutalvány – térképes kereső

20.10.30 11:31

Mi lenne kellemesebb meglepetés, mint egy ajándékutalvány valamelyik termálfürdőbe? Közelegnek az ünnepek, és ezzel nem lehet mellényúlni. Az élményeket mindannyian szeretjük, hát miért ne ajándékoznánk élményt a szeretteinknek?…

November 1-jén néhány termálfürdő nem nyit ki

20.10.27 17:36

Mindenszentekkor egyes fürdők zárva lesznek. Jellemzően azok a termálfürdők nem nyitnak ki november 1-jén, amelyek az elmúlt években is zárva voltak ezen a napon.

Siklós visszavenné a termálfürdője üzemeltetését

20.10.10 22:04

Siklós város felmondta a termálfürdője üzemeltetésére szóló szerződést. A fürdőt eddig működtető cég ezt a döntést vitatja és nem adta át az önkormányzati cégnek a létesítményt.

Holdbéli tájat idéz az egerszalóki sódomb

20.08.23 17:46

Helikopterről nézve egészen szürreális látványt nyújt Egerszalók nevezetessége. A néhai H. Szabó Sándor egerszalóki fotóiból válogattunk.

A(z) "Termálfürdő" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Így dobta össze Győr közpénzből a Rába Quelle profitját: megszereztük a győri fürdő titkosított szerződését

Kedvező összegért bérli a győri termálfürdő önkormányzati tulajdonú épületét a Rába Quelle – de Borkai alatt még ezt az összeget is visszafizette a város, miközben a cég által vállalt fejlesztések elmaradtak. Az elmúlt két évben a cég…

Életmód

2030-ig az összes szabadvízi strand megújul

Több mint 80 szabadvízi strand újulhat meg országszerte a Magyar Turisztikai Ügynökség strandfejlesztési programjának negyedik ütemében.

Gazdaság

Új elnök a TUTSZ élén

2020. november 25-én rendhagyó módon, online keretek között lezajlott a Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetségének tisztújító közgyűlése.

Életmód

"Miniszterelnök Úr! Amikor 15 percenként meghal egy magyar, nem a síelés a legnagyobb probléma!"

Tóth Bertalan szerint a jogállmai vita a korlátlan lopás lehetőségéről szól.

 

Kategória ajánló