Térkép hírek

Infotech › Térkép

Megoldódik a zöldhulladék-begyűjtés a Pók utcai lakótelepen

20.10.08 12:51

Változott a zöldhulladék-begyűjtés rendje a Pók utcai lakótelepen, mivel a parkoló autók miatt nagyon sok esetben nem tudta összegyűjteni az FKF Zrt. a szabályosan kirakott zöldhulladékot a kis utcákban.

Toyotákat vásárol a Magyar Honvédség

20.10.06 11:58

A Honvédelmi Minisztérium térképészeti ágazata hat darab offroad kiegészítőkkel felszerelt Toyota Hilux pickuppal bővítette flottáját.

Hagyományteremtő céllal indul a kéktúrázás napja

20.10.05 15:10

Az  október 10-ére kitűzött kéktúrázás napja egy nagyszabású, ingyenes közösségi túranap, melyen az országos kéktúra 1168 kilométerét 70 túraszakaszon, 70 csoportban járják végig a résztvevők – derül ki az esemény honlapjáról.

Szaunázók Hétvégéje - Térképen a csatlakozó fürdők

20.10.02 14:51

A Magyar Fürdőszövetség 2018. óta minden év október első hétvégéjén rendezi meg a szaunázók hétvégéjét, amelyet szezonnyitó programnak szánnak. 2020-ban a fürdők közös programjában rocklegendákra és világzenére bulizhatnak a szaunázók.…

Tízezer fölé emelkedett az igazolt fertőzöttek száma Budapesten

20.10.01 10:16

Továbbra is Budapesten és Pest megyében van a legtöbb fertőzött, de már több megyében is ezer fölé emelkedett a betegek száma. Térképen mutatjuk a legfrissebb adatokat.

Itt támadnak leggyakrabban a bűzös rovarok: készül Magyarország poloskatérképe

20.09.30 12:43

Egy-két évtizede még szinte ismeretlenek voltak Magyarországon, mostanra azonban egyre több helyen jelennek meg az invazív címeres poloskák. Készülőben van az invazív címeres poloskák országos térképe, melyből megtudhatjuk, hogy hol

A(z) "Térkép" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

Így közlekednek a hetényegyházi vonatok, autóbuszok

A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. Facebook oldalán megjelentek a legfrissebb információk a hetényegyházi vonatokról, autóbuszokról és a bérletekről! Térképek és menetrendek mutatják, hogyan fog működni a…

Nagyvilág

156 fővel csökkent a fertőzöttek száma Veszprém megyében

Szombat reggelre 156 fővel csökkent a koronavírus-fertőzöttek száma megyénkben a pénteki helyzethez képest.

Tudomány

ÉVOSZ: az építőipar 2021 első negyedévének a végére léphet túl a járvány következményein

A kormányzat otthonteremtési programjának, valamint az idén előkészített és a jövőre induló beruházásoknak köszönhetően az építőipar 2021 első negyedévének a végére léphet túl a koronavírus-járvány következményein -…

Márka

Magyarországra jön az Android Auto

Az ünnepi szezonra készülő blogbejegyzésében jelentette be a Google, hogy hazánkban is hivatalosan elérhetővé teszi az autós szolgáltatást.

 

Kategória ajánló