Térkép hírek

Infotech › Térkép

Megtalálták Európa legősibb térképét

21.04.08 08:22

Európa legősibb, ismert területet ábrázoló térképét találhatták meg egy kőlapba vésve kutatók Franciaországban - írja a Bournemouth-i Egyetem honlapja.

Hidegfront árnyékolja be a hosszúhétvégét

21.04.02 06:58

A Kárpát-medence időjárására szombat estig az éjszaka átvonult hidegfront lesz hatással, amely mögött északias áramlással hidegebb levegő érkezik fölénk és pénteken elszórtan, szombaton már többfelé várható zápor, néhol zivatar.

Változik a Google Térkép

21.04.01 06:13

Előbb az Egyesült Államokban állnak át, aztán világszerte bevezetik az újítást.

A Call of Duty: Warzone játékosait ismét láthatatlan ellenségek lövik le

21.03.29 10:02

Egy újabb hét, egy újabb katasztrofális Warzone bug. Ezúttal a játékosok úgy dominálják a csatateret, hogy még a torkolattűz is láthatatlan.

Szabadkai projektekről tájékozódtak a tartomány Európai Ügyek Alapjának munkatársai

21.03.27 00:01

A vajdasági helyi önkormányzatok helyzetét és lehetőségeit térképezik fel Vajdaság Autonóm Tartomány Európai Ügyek Alapjának igazgatója és munkatársai, akik pénteken Szabadkára is ellátogattak, s akiket dr.

Indul a “jenki huszár” applikáció

21.03.23 18:06

Egy hiánypótló közösségi applikáció segít összegyűjteni az Amerikában lévő magyar vonatkozású helyeket, helyszíneket, a függetlenségi háborútól napjainkig létrejött – történelmi, kulturális vagy akár gasztronómiai – „magyar nyomok” hálózatát…

A(z) "Térkép" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

5 jel az arcon, ami egészségi problémára utal

Az arcunk egy igazi térkép, ami képes megmutatni, ha bárhol gond van a szervezetünkben. Íme 5 ilyen jel, amit jobb, ha komolyan veszel!

Nagyvilág

Bahrein döntött: harmadik dózist is bevet az oltási kampány következő etapjában

Bahrein úgy döntött, hogy a koronavírus elleni oltási kampány következő szakaszában egy harmadik emlékeztető oltást is bevet - erről Bahrein hírügynöksége tájékoztatott.

Márka

A Google szerint a Stadia él és virul

Nem, nem egy megkésett áprilisi tréfa a címben leírt mondat, a Google keresőóriás konkrétan úgy gondolja, hogy a botcsinálta streaming szolgáltatása, a Stadia makk egészséges, és fényes jövő vár a platformra a későbbiekben. A…

Tudomány

Hogyan alakult a magyar és globális autóipar a járvány alatt és mi várható utána?

Világszinten 15,3 százalékkal kevesebb új személyautót állítottak forgalomba 2020-ban, mint az azt megelőző évben, a gyártott darabszám pedig közel 17 százalékkal esett vissza a járvány miatt. Európában kb. 1,4 millió foglalkoztatott…

 

Kategória ajánló