Térkép hírek

Infotech › Térkép

Fortnite - vigyázz, a talaj lávából van!

19.03.25 16:50

Ugye mindenkinek megvan gyermekkorunk egyik örökzöld játéka, amikor csakis a kanapén, az asztalon, vagy a székeken közlekedhettünk, mert a padló lávából volt? A Fortnite új játékmódja is erre az ötletre épít.

Hatalmas lesz a Battlefield 5 br módjának térképe

19.03.20 00:26

A széria legnagyobb pályáját kapjuk majd meg majd a Firestorm mellé Érdemes felkészülni a sok-sok futásra vagy a járműhasználatra, mert most kiderült, pontosan mekkora is lesz majd a Firestorm terepe.

Elkezdték bevezetni a Google Térkép legújabb funkcióját, amit imádni fognak az autósok

19.03.19 09:26

Korábban már írtunk arról, hogy a Google Térkép megkapja az autósok álomfunkcióját, ami miatt a Waze is annyira népszerű, és most úgy tűnik, hogy a keresőóriás el is kezdte bevezetni ezt! A Waze (ami egyébként szintén a Google tulajdonában áll) egyik…

Hölvényi György: nem engedhetjük meg Magyarország etnikai térképének átalakítását

19.03.17 18:50

Azt az új, közös Európát keressük, amelyben az egyes népek és nemzetek megőrzik önazonosságukat, öntudatukat, arculatukat, nemzeti sajátosságaikat és függetlenségünket, ezért nem engedhetjük meg Magyarország etnikai térképének…

Waze lesz a Google Térképből, ez már egyre biztosabb

19.03.15 11:08

Néhány felhasználónál már megjelentek a Google Maps új funkciói, köztük az is, amellyel jelezhetővé válnak a balesetek és útakadályok.

Kertészek dolgoznak a Bajcsy-Zsilinszky úton

19.03.12 13:59

Kertészek dolgoznak a Bajcsy-Zsilinszky úton a Deák Ferenc tér és a Nyugati tér között - írja a BKK. A munkagépek útszűkületet okoznak.A munka ma és holnap napközben, 7-től 15.30-ig tart.

Elkészült a magyar nagyvárosok zajtérképe

19.03.09 12:02

Megújultak a magyarországi nagyvárosok stratégiai zajtérképei, a környezetvédelemnek ugyanis fontos része a zajterheltség csökkentése. A nagy zaj többféle egészségügyi kockázatot rejt, és az új térképekkel ezekre a kockázatokra is nagyobb figyelmet…

Ninja hamarosan egy teljesen új Fortnite térképen játszhat majd

19.03.05 09:13

Elmondása szerint az Epic Games külön pályát készített a Ninja x iKON Samsung eseményre!

A(z) "Térkép" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

Ez lenne a megoldás az elektromos autók hatótáv problémáira?

Egy francia startup szerint pótakkus utánfutókat kellene akasztani a villanyautók mögé és már lehetne is lemenni a térképről.

Márka

Licencet kért a Google, hogy újra dolgozhasson a Huawei-jel

Arra kérte az amerikai kormányt a Google, hogy hadd használhassa a szolgáltatásait újra a Huawei.

Infotech

Egymásnak ellentmondó híresztelések mellett erősödött a Nokia

A Bloomberg beszámolóját követően a Nokia részvénye Helsinkiben több mint egy százalékot erősödött.

Esemény

Felborult egy autó Tata és Kocs között

Felborult egy gépkocsi Tata és Kocs között, a Kocsi úton, a kanyarban. A jármű két utasát a tatabányai hivatásos és a kocsi önkéntes tűzoltók kiérkezése előtt kiemelték. Az egységek áramtalanították az autót. Az érintett útszakaszon teljes…

 

Kategória ajánló