Térkép hírek

Infotech › Térkép

Elkészült a világ 20 ezer méhfajának globális térképe

20.11.24 06:34

A világ 20 ezer méhfajának eloszlását bemutató globális térképet készítettek szingapúri és kínai kutatók, akik szerint munkájuk segíteni fogja a rovarok megóvására irányuló erőfeszítéseket.

Elkészült a világ húszezer méhfajának globális térképe

20.11.23 00:01

A világ húszezer méhfajának eloszlását bemutató globális térképet készítettek szingapúri és kínai kutatók, akik szerint munkájuk segíteni fogja a rovarok megóvására irányuló erőfeszítéseket.

Pécsen még kifogásolt a levegő, de javulás várható

20.11.21 01:40

Több településen még kifogásolt a levegőminőség a magas szállópor-tartalom miatt, de mindenütt javulás várható.

Elkészült a világ első globális méhtérképe – 20 ezer faj került fel rá

20.11.20 12:56

A világ 20 ezer méhfajának eloszlását bemutató globális térképet készítettek szingapúri és kínai kutatók, akik szerint munkájuk segíteni fogja a rovarok megóvására irányuló erőfeszítéseket.

Budapesten és 11 városban kifogásolt a levegőminőség

20.11.19 10:28

Északkeleten kissé javult, több helyen – köztük Budapesten – viszont romlott a levegőminőség a magas szállópor-tartalom miatt. A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön közölt térképe alapján jelenleg sehol sem számít…

Belehúztak a bírságolók, egyre több a büntetés a járványszabályokat megsértőkkel szemben

20.11.19 09:20

Az operatív törzs mai tájékoztatója a ma megjelent sajtóhírekre adott kormányzati cáfolat megismétlésével indult, és a legfrisseb rendőrségi és fertőzöttségi adatok szokásos ismertetésével folytatódott.

Koronavírus - új térképen a magyar helyzet

20.11.19 08:57

A kormányzat hivatalos koronavírus-tájékoztató oldalán közzétett térkép az érintett települések és fertőzöttek életkori megoszlását szemlélteti.

Koronavírus: új fertőzöttségi térképet közöltek Magyarországról

20.11.19 08:57

A térkép a címe szerint „az érintett településeket és a fertőzöttek életkori megoszlását” mutatja be. Mindezt egy kibogozhatatlan kép formájában.

A Google Maps azt is megmondja, hogy mennyire zsúfolt a busz

20.11.18 18:20

Ez egyike azon extráknak, amiket a közismert térképprogram bevezetett a járvány elszabadulása óta. Itthon még nem elérhető, de valószínűleg nem kell sokat várni rá.

A(z) "Térkép" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

Sokkal közelebb van a Föld a Tejútrendszer központjához, mint azt korábban feltételezték

A japán VERA rádióteleszkóp két évtizedig tartó üzemelése során megalkottak egy 3D-s térképet a Föld galaxisbeli elhelyezkedéséről, melyből kiderült, hogy az előzetes becslésekkel szemben bolygónk kétezer fényévvel közelebb van a…

Nagyvilág

Nem ijeszti meg a vírus a román kézikapitányt

Bogdan Burcea javíthatatlan optimizmussal várja a tornát, Cristina Neagu szerint viszont a koronavírus mindenkinél erősebb ellenfél.

Tudomány

Törökország kiterjeszti a kijárási korlátozás időtartamát

Törökországban a koronavírus-járvány elleni védekezés keretében az érvényben lévő részleges hétvégi kijárási korlátozás időtartamát az egész hétvégére kiterjesztik, illetve a hétköznap éjszakákon is bevezetik a gyakorlatot –…

Márka

A Huawei valaha készített legjobb telefonja - Mate 40 Pro-teszt

A Huawei Mate 40 Pro talán a világ legjobb mobilos kamerájával érkezik, ami mellett a kiemelkedő töltési sebesség és az androidos telefonok között egyedülálló teljesítmény emeli a mezőny fölé. A kínai gyártó ezúttal a…

 

Kategória ajánló