Térkép hírek

Infotech › Térkép

Itt a bűntérkép: ezekben a megyékben törték fel, lopták el a legtöbb autót itthon

21.01.30 16:19

Tavaly összesen 201 autólopást regisztráltak Magyarországon: meglepő lehet, de nem a fővárosban kötötték el a legtöbb személygépkocsit 2020-ban, hanem Bács-Kiskun megyében. Autófeltörésekben viszont messze a főváros vitte a prímet

A világ legmélyebb kanyonját fedezték fel az Antarktisz jege alatt

21.01.27 22:10

Még mindig nem tudjuk pontosan, hogy milyen felszínt takar a déli kontinens hatalmas jégpáncélja, pedig ez meghatározhatja a Föld jövőjét is.

Hosszú idő után megjelenést vált a Google

21.01.27 13:32

Szebbé és átláthatóbbá teszi mobilos keresőjének felületét a Google. A vállalat napokon belül élesítheti a változtatásokat. Idén már megújította a Chrome böngésző jelszókezelését és frissítette a Térképet, de még mindig nincs vége az…

Kamu üzletnyitásokkal hergeli a vendéglátósokat a LA75 nevű párt: hamis térképen jelölik a nyitni készülőket

21.01.26 13:29

A Tömeges Üzletnyitás nevű Facebook-oldalt szervező LA75 párt február elsejére hirdette meg a vendéglátóhelyek polgári engedetlenségi akcióját, vagyis hogy azok a járványügyi korlátozások ellenére is

Tovább csökkent a légszennyezettség

21.01.25 09:13

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) hétfői térképe alapján Putnokon még egészségtelen, Kazincbarcikán és Sajószentpéteren pedig kifogásolt a levegőminőség, de ezeken a helyeken is javulás várható.

Hamis térképpel manipulál a Népszava

21.01.24 16:19

A lap internetes oldalán megjelent grafika igencsak távol áll a valóságtól.

Ismét manipulálni próbált a Népszava – ezúttal egy hamis térképpel

21.01.24 11:09

A magát független-objektívnek tartó, de valójában hűséges ellenzéki lap ezúttal azzal az álhírrel próbálta manipulálni kedves olvasóit, hogy nem volt képes/nem állt szándékában megfelelő helyre rajzolni Nagykanizsa városát a térképére.

A(z) "Térkép" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

A hazai turizmus vonzó helyszíne lehetne Tamási

Ezerharmincnyolcan vettek részt egy Tamásira és térségére vonatkozó felmérésben, amelyből kiderült: a város önálló célpontként kerülhet fel a hazai turizmus térképére.

Nagyvilág

Több megállapodást írt alá Magyarország és Kolumbia külügyminisztere

A koronavírus-járvány miatt a szerződéseket több ezer kilométer távolságból írták alá.

Márka

Hátborzongató dolgot talált a Google Utcaképen

Egy angol nő házat akart venni, de amikor meglátta a virtuális utcaképen a test nélküli lábakat, inkább letett a vásárlásról.

Tudomány

Csülökpörköltdrive – a Szakály család nagyapától unokáig és az első magyar sztrádabisztró

Az első magyar autópálya melletti első étterem 1975-ben nyílt meg, azóta több átalakítás és költözés után ma kávézó, önkiszolgáló és drive kombójaként próbálja túlélni a járványt.

 

Kategória ajánló