Térkép hírek

Infotech › Térkép

A főváros legizgalmasabb designhelyszínei

Ma 10:09

Idén újra kézbe vehetjük a fővárosi designszcéna átfogó, frissített útmutatóját, a Budapest Design Map-et. A térkép 150 válogatott designlokáció koordinátáiban segít eligazodni.

Látványtérképek segítenek tájékozódni Nemesvámoson

19.07.20 12:06

Mostantól új térképek is segítik a Nemesvámosra érkezőket a tájékozódásban. Sövényházi Balázs polgármester a település képéhez illő táblák kapcsán kiemelte, hogy a látványtérképeken látszanak az itt élők, illetve az ide látogató turisták számára…

Budapesti közösségi kerékpáros információkkal bővült a Google térkép

19.07.20 08:09

A közösségi kerékpározással kapcsolatos, valós idejű információkkal bővült a Google térkép felülete Budapesten és a világ 24 más városában – közölte a Google. Az alkalmazás szerdától már nemcsak azt mutatja meg, hogy hol találhatók közösségi…

Egy térkép, ami mindent elmond a gazdasági növekedésről

19.07.18 06:51

Miközben nap, mint nap a világgazdaság lassulásától való félelemről hallunk mostanában, az idei évre várható helyzet egyáltalán nem tűnik rossznak. Megmutatjuk a gazdasági növekedés ütemét országok és régiók szerint.

Nagyszerű újítás került a Google Mapsbe, a bringások imádni fogják

19.07.17 16:12

A Google Térkép mostantól nem csak azt mutatja meg, hol találhatók közösségi kerékpárgyűjtő állomások a városokban, azt is, hány szabad kétkerekű érhető el az adott ponton – többek közt Budapesten.

Budapesti közösségi kerékpáros információkkal bővült a Google térkép

19.07.17 16:03

A közösségi kerékpározással kapcsolatos, valós idejű információkkal bővült a Google térkép felülete Budapesten és a világ 24 más városában - közölte a Google az MTI-vel szerdán.

150 budapesti dizájnhely egy térképen

19.07.16 10:18

Hetedszer jelent meg a Budapest Design Map. A térkép helyiek és turisták számára egyaránt segít eligazodni a budapesti galériák, műhelyek, bemutatótermek, dizájnboltok és vásárok között. A Design Hét Budapest kiadványaként elérhetővé vált…

A 2019-es Tour de France útvonala, térképek, szintrajzok

19.07.05 17:47

Brüsszeli start, sok kétezres hegy, Merckx első Tour-győzelmének 50. és a sárga trikó 100. évfordulója. Íme minden, amit a 2019-es Tour de France-ról tudni érdemes.

A(z) "Térkép" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

A főváros legizgalmasabb designhelyszínei

Idén újra kézbe vehetjük a fővárosi designszcéna átfogó, frissített útmutatóját, a Budapest Design Map-et. A térkép 150 válogatott designlokáció koordinátáiban segít eligazodni.

Márka

Blöffölt a Huawei, nincs saját mobilos rendszere az Android helyett

A gyártó továbbra is marad az Androidnál és a Google szolgáltatásainál - ugyanakkor ha okostelefonon nem is, más platformokon nem kizárt, hogy saját fejlesztésű rendszerrel áll elő.

Infotech

Mio autós kamera beépített GPS-szel

A fedélzeti kamerák egyre nagyobb teret hódítanak világszerte, így Magyarországon is. Az Európai Bizottság statisztikája szerint 2018-ban az EU országai közül – a lakosságszám arányában – hazánkban történt a hatodik…

Esemény

Két autó ütközött Domaszéknél, ketten megsérültek

Az 55-ösön már nincs útzár, az M43-ason viszont még félpályás útlezárás van érvényben.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló