Terence Hill hírek

Ismert személy › Terence Hill

Terence Hill egy remek videóval üzent a magyaroknak

19.01.21 11:36

Egy jótékonysági buggy-árveréséhez készítettek Terence Hill-el egy promo videót, az eredmény pedig amellett, hogy nosztalgiával tölt el minket tényleg tökéletes lett.

Beteg gyerekeken segített titokban Budapesten Terence Hill

18.11.21 11:25

Titokban jótékonykodott Magyarországon Terence Hill - tudta meg a Bors. Az olasz színész egy december 1-jén induló árverésre ajánlotta fel saját, felújított Dune Buggy autóját, amit a Különben dühbe jövünk című filmben is látható.

Titokban jótékonykodott Magyarországon Terence Hill

18.11.19 12:09

Titokban jótékonykodott hazánkban Terence Hill, és egy olyan december 1-jén induló árverésben vállalt fontos szerepet, amiben a saját, felújított Dune Buggy autója – amit a Különben dühbe jövünk című filmben is láthattunk – keresi új gazdáját – írja a…

Egy koncert miatt újra hazánkba látogat Terence Hill és Kabir Bedi

18.11.16 00:00

Jó néhány ismerősen csengő Bud Spencer és Terence Hill film dallama fog megszólalni a jótékonysági gálával egybefűzött estén.

Visszatér Magyarországra Terence Hill

18.11.13 12:33

A világhírű olasz testvérpár, Guido & Maurizio De Angelis visszatér Budapestre, a Papp László Budapest Sportarénában csendülnek fel a jól ismert filmslágerek. Az este különlegessége a koncert két sztárvendége, Terence Hill és Kabir Bedi!

Budapestre jön Kabir Bedi, a maláj tigris

18.11.13 11:04

A világhírű olasz testvérpár Guido & Maurizio De Angelis visszatér Budapestre! 2019. február 16-án a Papp László Budapest Sportarénában ismét élőben csendülnek fel a jól ismert filmslágerek. Az este különlegessége a koncert két sztárvendége, Terence…

A(z) "Terence Hill" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Elektromos autóként tér vissza a Bud Spencer filmek legendás buggyja

Több Bud Spencer és Terence Hill mozifilmben is szerepet kapott, de a legtöbben talán a Különben dühbe jövünk című klasszikusból ismerhetik azt a homokfutót, amivel a két vasöklű rendszeresen közlekedett, és ami alapján a…

Ismert személy

San Gennaro-díjat kapott a Bud Spencer-portréfilm magyar rendezője

A hat fesztiváldíjat nyert Piedone nyomában című magyar portréfilm az egyik legrangosabb állami kitüntetést, a San Gennaro-díjat kapta Olaszországban. „Il Miracolo di Király Levente!” – azaz "Király Levente csodája!" Így emlegetik…

Ország

Ismét Olaszországban köt ki a menekülteket szállító Ocean Viking hajó

Az Ocean Viking augusztus óta többször is megtette a Líbia és Dél-Európa közti utat: augusztusban 356 személlyel Máltán kötött ki, szeptemberben 82, majd 182 személyt szállított az olasz partokra.

Kultúra és szórakozás

Telt házas koncertet adott Rákász Gergely

Az orgonaművész vasárnap lépett fel Nagykanizsán.

 

Kategória ajánló