Terence Hill hírek

Ismert személy › Terence Hill

Beteg gyerekeken segített titokban Budapesten Terence Hill

18.11.21 11:25

Titokban jótékonykodott Magyarországon Terence Hill - tudta meg a Bors. Az olasz színész egy december 1-jén induló árverésre ajánlotta fel saját, felújított Dune Buggy autóját, amit a Különben dühbe jövünk című filmben is látható.

Titokban jótékonykodott Magyarországon Terence Hill

18.11.19 12:09

Titokban jótékonykodott hazánkban Terence Hill, és egy olyan december 1-jén induló árverésben vállalt fontos szerepet, amiben a saját, felújított Dune Buggy autója – amit a Különben dühbe jövünk című filmben is láthattunk – keresi új gazdáját – írja a…

Egy koncert miatt újra hazánkba látogat Terence Hill és Kabir Bedi

18.11.16 00:00

Jó néhány ismerősen csengő Bud Spencer és Terence Hill film dallama fog megszólalni a jótékonysági gálával egybefűzött estén.

Visszatér Magyarországra Terence Hill

18.11.13 12:33

A világhírű olasz testvérpár, Guido & Maurizio De Angelis visszatér Budapestre, a Papp László Budapest Sportarénában csendülnek fel a jól ismert filmslágerek. Az este különlegessége a koncert két sztárvendége, Terence Hill és Kabir Bedi!

A(z) "Terence Hill" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Máig imádja a magyarokat Terence Hill

Hatalmas rajongótábora van Terence Hillnek Magyarországon, jól látszik ez abból is, hogy a Bud Spencerrel közös, negyven-ötven esztendővel ezelőtt forgatott filmjeiket a mai napig rendszeresen sugározzák a televíziós…

Ismert személy

Bud Spencer, pizza, Maradona, Vespák – Nápoly sokkal több ennél

Vedi Napoli e poi muori, vagyis Nápolyt látni és meghalni. A helyiek ezt a mondást inkább úgy értelmezik, hogy aki látta Nápolyt, nem akar többé elmenni onnan.

Ország

Büszke országos eredményeire a tanévet záró Nagyboldogasszony iskola

Hagyományosan a katolikus templomban tartotta meg tanévzáró ünnepségét a Nagyboldogasszony Római Katolikus Általános Iskola. Elhangzott, a tapolcai egyházi oktatási intézményt jelenleg Magyarország legjobb száz iskolája között…

Kultúra és szórakozás

A Sziget üdvözli, hogy nyilvántartásba veszik a fesztiválra járókat

Nyilvántartásba veszik a nagyobb fesztiválozókra, koncertekre járók személyes adatait.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló