Téli ünnepek hírek

Esemény › Téli ünnepek

Hatalmas az öröm Nádai Anikóéknál

Tegnap 20:13

Rendkívül boldog Nádai Anikó, hiszen hosszú idő után találkozhatott az egyik fontos családtaggal, aki szintén örült ennek.

Esztétikum a maximumon - így helyezd el a díszpárnákat a nappaliban és a hálószobában

Tegnap 15:19

Az ördög a részletekben rejlik. Ahhoz, hogy egy adott szoba összképe tökéletes legyen, a legapróbb kiegészítőket is úgy kell elhelyezni, hogy harmóniát teremtsenek. A díszpárnákra is igaz ez - nem mindegy, milyen alakzatban, hogyan rendezzük el…

Már 300 millió számla érkezett online

Tegnap 11:25

Április 7-én megdőlt a napi rekord: a tavaszi szünet utáni első munkanapon több mint 3,5 millió számlát állítottak ki.

Linkin Park – Kiadatlan dallal jön az újrakiadás

Tegnap 11:01

Megérkezett a Hybrid Theory 20 éves újrakiadása! A jeles nap alkalmából a zenekar egy újabb, eddig kiadatlan felvétellel kényezteti el a rajongókat, hiszen a Pictureboard-ot még sohasem hallhatta a közönség. Mike Shinoda 2005-ben tett említést a dalról, 15…

Kérész Művek-gyakorlatok – mit tettél holnap

Tegnap 10:31

Nap mint nap újratervezünk. Vagy azért, mert megváltoztak a körülmények, vagy azért, mert nem változott semmi, csak reméltük, hogy változni fog. Erről szól az Artus alkotóinak legújabb performansza, amely április 17-én 20.00 órakor látható.

A top10-be került Magyarország az aktív fertőzöttek számában

Tegnap 09:55

A mai adatokkal újabb mérföldkőhöz érkezett a magyarországi koronavírus-helyzet, most éppen az aktív fertőzöttek számában kerültünk meglepő helyre. Annak ellenére, hogy a lakosságszám bőven 10 millió alatti, már ott vagyunk a tízes listán.…

A(z) "Téli ünnepek" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Megfertőződött az Operában 288 ember, Ókovács Szilveszter szerint ez nem több az átlagos számnál

Az Opera szakszervezete szerint kevesebben fertőződtek volna meg, ha időben leállítják a próbákat, az igazgató szerint a „militáns” szakszervezet keltette, politikai alapú botrányhírről van szó.

Tudomány

Stílusosan próbálnak segíteni a nehéz helyzetbe jutott matadorokon

A Spanyolországban nemzeti kulturális örökségként kezelt bikaviadalok már a járvány miatti korlátozások bevezetése előtt is a túlélésért küzdöttek.

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

Közélet

Meghalt Köteles László

Negyvennyolc éves korában hunyt el Komlóska volt polgármestere.

 

Kategória ajánló