Téli időszámítás hírek

Esemény › Téli időszámítás

Novemberben leeresztik a Tisza-tavat

19.11.04 11:08

A téli vízszint elérését kétlépcsős vízszintcsökkenéssel valósítják meg.

Változik a közlekedés! Megkezdődött a téli időszámítás

19.10.26 19:07

Megkezdődött a téli időszámítás, hajnali 3 órakor 2 órára kellett visszaállítani az órákat. Az átállás érinti a MÁV és a BKK egyes járatait is.

Figyelem! Önt is érinti, ami vasárnap lesz. Jobb ha tud róla!

19.10.25 16:54

Vasárnap kezdődik a téli időszámítás, hajnali 3 órakor 2 órára kell az órákat visszaállítani. Az átállás érinti a közösségi közlekedés egyes járatait is.

Alvászavarunk lehet az óraátállítástól

19.10.24 08:33

Vasárnap óraátállítás, hajnali háromról kettőre kell visszatekerni a mutatókat. Ez azt jelenti, hogy egy órával többet alhatunk, ami noha jól hangzik, a szakértő szerint a változás negatívan hathat a szervezetünkre. Felborulhat a bioritmusunk, de…

Hat tipp, hogy sötétben is biztonságos legyen a vezetés

19.10.23 14:04

Vasárnap a téli időszámítás kezdetével egy órával visszaállítjuk az órát, a nappalok rövidülésével pedig egyre többet autózunk szürkületben és sötétben.

A(z) "Téli időszámítás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Leeresztik a Tisza-tavat

Elkezdődött a téli időszámítás a Tisza-tónál: a téli vízszintet kétlépcsős vízszintcsökkenéssel érik majd el, az első lépés november 11-én indul.

Életmód

Igazi nyári hétvégére számíthatunk

Meleg idő, sok napsütés ígérkezik, és még viharos szélre sem kell készülnünk. A zivatarok azonban nem maradnak el. Szombaton a napsütés kerül előtérbe, a napos időt csak átmenetileg zavarhatják gomolyfelhők, de ezekből legfeljebb…

Gazdaság

Elgázolt egy embert a vonat a Nagyszebeni utcai vasúti átjáró előtt

Elgázolt egy embert a székesfehérvári Nagyszebeni utcai átjárónál a Budapestről Zalaegerszegre tartó Göcsej InterCity.

 

Kategória ajánló