Tej hírek

Életmód › Tej

A gyerekek csontjainak egészségét az alvás és a mozgás is befolyásolja

20.10.23 15:31

Egy 11-13 évesek gyerekeket vizsgáló tanulmány megállapította, hogy a gyerekeknek több testmozgásra, több alvásra és kevesebb ülésre van szükségük, hogy a csontjaik egészségesek maradjanak.

Durván megnőhet a tej ára

20.10.21 12:31

A tej világpiaci árának emelkedése és a koronavírus miatt megnövekedett üzemi költségek is hatással lesznek a tejtermékek árára, melyek lassú, de folyamatos emelkedésére számíthatunk.

Az OTP érdekeltségébe került a Nádudvari termékeket gyártó Nagisz Csoport

20.10.21 10:55

A PortfoLion 97,91 százalékos részesedést szerzett a NAGISZ Csoportban, miután a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyta az üzletet. A cégcsoport eredményes működtetését a jövőben is a jelenlegi operatív menedzsment látja el.

Tojásból lesz a csoda – tejhelyettesítő termékeket állítanak elő tojásból a Szent István Egyetem kutatói

20.10.14 12:22

A tojásban fejlődő embrió számára minden feltétel biztosított egy egészséges madár kikeléséhez, az emberi táplálkozásban pedig a tojás kiegyensúlyozott forrása a létfontosságú tápanyagok legnagyobb részének. Sokrétű mivoltára a Szent István…

Nógrádi arany is született a fővárosi futófesztiválon

20.10.12 16:37

A 35. SPAR Budapest Maraton Fesztivál klasszikus maratoni távján összesen 1930-an álltak rajthoz, köztük számos Nógrád megyeivel.

Elhatárolódnak a zsidó szervezetek a judapestező Bíró Lászlótól

20.10.08 09:10

Vasárnap rendezik a szerencsi időközi országgyűlési választást, amelyen a fideszes Koncz Zsófia ellen a baloldali összefogás az egyébként jobbikos Bíró Lászlót indította. A 888 zsidó szervezetek véleményét kérdezte az antiszemita kijelentéseiről elhíresült…

7 főzelék, amibe nem kerül semmilyen tejtermék

20.10.07 10:07

Csak azért, mert nem eszel tejterméket, attól még nem kell lemondanod a krémes főzelékekről. Hoztunk is neked pár variációt!

Ez ütheti be durván a szeget a kávénak: mit fog így inni több millió magyar?

20.09.29 09:26

Bár Magyarország nem tartozik a világ nagy kávéfogyasztó nemzetei közé, azért idehaza is igazán fontos részét képzi a forró fekete ital a mindennapoknak. Az elmúlt évtizedek statisztikáiból ugyanakkor az is látszik, hogy a magyarok

A Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács megtartotta Küldött Közgyűlését

20.09.22 09:07

A Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács 2020. szeptember 16-án tartotta – háromévente esedékes – tisztújító Küldött Közgyűlését.

5 tejmentes étel tipp, ha laktózérzékeny vagy

20.09.20 08:42

A tej élet, erő, egészség! – hirdették anyáink, nagyanyáink idejében, de ma már nem biztos, hogy mindenki teljes meggyőződéssel vallaná ezt.Egy teljes menüsort összeállíthatsz, ha felhasználod az alábbi 5 tejmentes receptet, ha pl. laktózérzékeny…

A(z) "Tej" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

gy lesz a gyerekből vasember – nem a tej a kulcs

Bár a hagyományos álláspont, hogy az a tej erősíti a csontokat, ausztrál kutatók most egy egészen új módszerrel álltak elő ahhoz, hogy gyermekeink a lehető legerősebbek legyenek. A sikerrecepthez nem kellenek kimondhatatlan nevű…

Gazdaság

Agrárium: nyertes a tojáságazat, vesztes a sertésszektor

Javultak a magyar mezőgazdaság kilátásai, a Takarékbank elemzése szerint. A tejágazat termelői elégedettek lehetnek, a baromfitenyésztők nem.

Gazdaság

Agrárium: nyertes a tojáságazat, vesztes a sertésszektor

Javultak a magyar mezőgazdaság kilátásai, a Takarékbank elemzése szerint. A tejágazat termelői elégedettek lehetnek, a baromfitenyésztők nem.

Életmód

Hihetetlen zöldséggyárak: ez a jövő

Növénytermesztés: ha lassan halad a generációváltás, gépekre váltunk majd a végén…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló