Taxi hírek

Autós › Taxi

Vádat emeltek a verekedő dán focista ellen

18.10.11 15:54

Vádat emeltek Nicklas Bendtner dán válogatott labdarúgó ellen, aki a múlt hónapban összetűzésbe keveredett egy koppenhágai taxissal.

Taxi Expo újratöltve

18.10.11 00:03

Tavaly már beszámoltam arról, hogy a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Ipari Tagozata nemcsak hiénavadászatba kezdett, hanem a Hungexpón tartott első Taxi Expo keretében az érdekvédő szervezetekkel összhangban – és hosszú tárgyalások…

Garázdaság, testi sértés és bolti lopás a vád

18.10.02 03:06

Garázdaság, könnyű testi sértés és lopás vétsége miatt emelt vádat egy 40 éves bátaszéki, de Szekszárdon élő férfi ellen a Szekszárdi Járási és Nyomozó Ügyészség.

Mutatjuk a legolcsóbb és legdrágább fővárosokat Európában

18.10.01 21:51

Szálloda, taxi, múzeum, ebéd, kávé, sör – ezek a turisták legfőbb költségei. A Wanderu észak-amerikai turisztikai portál most összehasonlította Európa fővárosait. Meglepő eredmény jött ki, Budapest drágább, mint Luxemburg.

Négy év türelmi idővel adja át a spanyol kormány az Uber szabályozását az önkormányzatoknak

18.10.01 08:06

A spanyol kormány négy év türelmi idővel adja át az önkormányzatoknak az alternatív, közösségi személyszállítás (Uber, Cabify) szabályozását – jelentette be José Luis Ábalos fejlesztési miniszter. A politikus ismertetése szerint 2022-ig a jelenlegi,…

Most a taxisok ellen tüntettek

18.09.27 17:00

Több száz, az Uber és a Cabify alternatív, közösségi személyszállító cég alkalmazásában álló sofőr tüntetett a taxisok ágazati monopóliuma ellen Madridban csütörtökön - írja az MTI.

A(z) "Taxi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Autós

Fél méterrel a Szajna felett suhannak a vízi taxik

Nem, nem jövőre, hanem ebben a percben is.

Autós

Mélyrepülésben az Uber-árfolyam a sokmilliárdos veszteség miatt

5,2 milliárd dolláros adózás utáni veszteséggel zárta a második negyedévet az Uber, s emiatt mélyrepülésbe kezdett a telefonos applikációra alapuló taxiszolgáltató részvényárfolyama. Annak ellenére, hogy a veszteség nagyobb…

Nagyvilág

A légügyi hatóság továbbra is földön tartja a Boeing 737 Max gépeket

A javított szoftver pontosabb részletei nélkül nem engedik felszállni a repülőket.

Tudomány

A légügyi hatóság továbbra is földön tartja a Boeing 737 Max gépeket

A javított szoftver pontosabb részletei nélkül nem engedik felszállni a repülőket.

 

Kategória ajánló