Taxi hírek

Autós › Taxi

Négy rendőr megsérült a barcelonai taxisok tiltakozóakciói során

19.01.21 23:48

A taxisok tiltakozása több alkalommal is erőszakos cselekményekbe fordult, a spanyol rendőrséghez több mint 60 feljelentés érkezett Uber vagy Cabify sofőröktől.

Önvezető bicajokkal és motorokkal támadna az Uber

19.01.21 13:21

Még az önvezető kocsik sincsenek készen, de a cég máris elkezdett külön a kétkerekűek fejlesztésére mérnököket toborozni.

Határozatlan idejű sztrájkba léptek a barcelonai taxisok

19.01.18 18:42

Határozatlan idejű sztrájkba léptek péntek délután a barcelonai taxisok, miután a katalán kormány nem fogadta el az alternatív közösségi személyszállítás (Uber, Cabify) korlátozására vonatkozó összes követelésüket.

20 ezer forintért szurkálta össze a taxisofőrt - lezárult a nyomozás

19.01.11 10:05

A BRFK nyomozói befejezték annak a férfinak az ügyét, aki nyereségvágyból - húszezer forintért - tizenkétszer szúrta meg a Taxiplus gépkocsivezetőjét.

Ezzel zárta le a tizenkétszer megszúrt taxis ügyét a rendőrség

19.01.11 06:26

A budapesti nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki nyereségvágyból – húszezer forintért – tizenkétszer szúrt meg egy taxisofőrt. A 32 éves G. Richárd 2018. május 25-én 2 óra 40 perc körül Budapest IX. kerületében, a Nagyvárad téren…

Kötik az ebet a karóhoz a madridi taxisok

19.01.09 16:53

Az alternatív közösségi személyszállítás (Uber, Cabify) korlátozásáért vonultak utcára ismét a madridi taxisok szerdán - jelentette az MTI tudósítója.

E-Taxi – 2019.01.08. – Hegedüs László

19.01.08 19:23

Pakson kóstolható az a kávé, amely a 2018-as év legkedveltebb kávéja lett a fogyasztók szavazatai alapján a kávékorzó portál megmérettetésén. A paksi kávé baristája is elismerésben részesült a közönségszavazáson, az eredményekről, most az…

A(z) "Taxi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Autós

Újabb abszolút győzelem!

Nagyon okos, higgadt és taktikus versenyzéssel szerezte meg Klausz Kristóf-Csányi Botond páros a 23. Taxi4 Mikulás Rallye győzelmét, ezzel megduplázva eddigi összetett győzelmeik számát. A Várkonyi Szabolcs-Makai…

Autós

Annyi az Ubernek Londonban

Nem hosszabbítja meg az illetékes londoni közlekedési hatóság az Uber taxiszolgáltatási engedélyét. A londoni tömegközlekedést irányító városházi szervezet, a Transport for London (TfL) hétfőn közölte, hogy nem állít ki az Uber…

Nagyvilág

Tucatnyi klímaaktivistát állítottak elő

Az aktivisták azt szeretnék elérni, hogy a repülők helyett többen válasszák a vasúti közlekedést.

Tudomány

Tucatnyi klímaaktivistát állítottak elő

Az aktivisták azt szeretnék elérni, hogy a repülők helyett többen válasszák a vasúti közlekedést.

 

Kategória ajánló