Taxi hírek

Autós › Taxi

300 ezer nyugdíjas kap ingyen taxiutalványt Bécsben a járvány miatt

20.03.31 15:25

Háromszázezer 65 év feletti lakost értesített levelében Michael Ludwig bécsi polgármester arról, hogy 50 euró értékű taxiutalványt kapnak a legszükségesebb teendők elvégzésére – tájékoztatta az Indexet Bécs Város Külképviseleti Irodája.

Tilos a taxisoknak ügyfeleket felvenniük a határról (Arad megye)

20.03.26 10:07

Felfüggesztették az elméleti és gyakorlati oktatást az Arad megyei gépkocsivezető-oktató iskolákban, a taxisokat pedig kötelezik, hogy naponta kétszer fertőtlenítsék a járműveiket, és megtiltották neki, hogy a határsávból vegyenek fel…

Nincs koronavírussal fertőzött Főnix Taxi sofőr!

20.03.26 00:02

A vásárhelyi Főnix Taxi közleményben reagált arra, hogy az a pletyka indult el Vásárhelyen, hogy több sofőrjük is megbetegedett. A társaság minden vádat visszautasít, és a jogi lépéseket is készek megtenni. A közleményt változtatás nélkül…

Orbán újabb gazdasági intézkedéseket jelentett be

20.03.23 12:07

A taxisok után a KATA-alóli mentességet adnak többek között a fodrászoknak, kozmetikusoknak, előadóművészeknek, idősgondozóknak. A lejáró gyed-gyes szolgáltatásokat meghosszabbítják.

Parragh László: „Beleálltunk a földbe”

20.03.20 08:31

Az iparkamara elnöke szerint nagyon sok cég fog bedőlni, a munkaerőpiac összeomlik, de a katafizetés felfüggesztését nem csak a taxisokra fogják kiterjeszteni. Csak a vidéki turizmusról tudott biztatót mondani.

A(z) "Taxi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Autós

Adómentes juttatásként is GreenGozhatunk!

Tovább erősödhet a carsharing szolgáltatók jelenléte a cégek életében: az elmúlt években a céges flotta piacon jelentek meg a kulcsos autók és taxik riválisaként, most adómentes béren kívüli juttatásként a cafeteria világát is…

Közélet

Borsodban rengeteg a gyalogosgázolás, most tettek érte, hogy ez csökkenhessen

Előfordult, hogy a megyében egyetlen nap leforgása alatt öt gyalogost ütöttek el. Most két fontos gyalogátkelőhely is feltűnő festést kapott. Volt olyan nap Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, amikor 24 órán belül öt gyalogost ütöttek…

Nagyvilág

Kína már a járvány kezdete óta titkolhatta a valódi koronavírus-adatokat

Egy neve elhallgatását kérő informátor juttatott el egy 117 oldalas dokumentumot a CNN-nek, mely a kínai Hupej tartomány járvány-megelőzési központjából származik.

Tudomány

Kína már a járvány kezdete óta titkolhatta a valódi koronavírus-adatokat

Egy neve elhallgatását kérő informátor juttatott el egy 117 oldalas dokumentumot a CNN-nek, mely a kínai Hupej tartomány járvány-megelőzési központjából származik.

 

Kategória ajánló