Távol-Kelet hírek

Nagyvilág › Távol-Kelet

Fejbe vágta és rugdosta főbérlőjét egy debreceni férfi

19.07.16 09:48

Önbíráskodás, valamint súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság egy gyanúsítottal szemben.

Nehéz helyzetbe került a magyar sertéságazat a sertéspestis kínai terjedése miatt

19.07.11 14:42

Az afrikai sertéspestis távol-keleti elterjedése miatt jelentősen átrendeződött a világ sertéspiaca. Az elmúlt hónapokban az élősertés árak jelentős mértékben emelkedtek az irányadó külföldi piacokon és így Magyarországon is; ugyanakkor a húsipari…

Kisebb baleset a Török toronyban

19.07.07 05:20

Kisebb baleset történt a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont Török tornyában szombat este, egy időszaki kiállítás megnyitó eseményét követően. A tárlaton szereplő installáció, egy fa kérge kezdett izzani, feltehetően a törzsben elhelyezett, egyébként…

Megkezdték a „cetbörtön” foglyainak szabadon bocsátását

19.06.24 08:11

Két kardszárnyú delfin szabadon bocsátásával megkezdődött az orosz Távol-Keleten felfedezett „cetbörtönben” fogva tartott csaknem száz tengeri emlős visszaengedése természetes közegébe.

Megkezdődött a fogva tartott cetek szabadon engedése

19.06.21 17:11

Két kardszárnyú delfin szabadon bocsátásával megkezdődött az orosz Távol-Keleten felfedezett „cetbörtönben” fogva tartott csaknem száz tengeri emlős visszaengedése természetes környezetébe.

Kína jócskán megemelte az acélcsövekre vonatkozó dömpingvámokat

19.06.14 11:14

Peking megemelte az Egyesült Államokból és az Európai Unióból származó, egyes acélcsövekre és vezetékekre vonatkozó dömpingellenes vámokat - közölte a kínai kereskedelmi minisztérium pénteken.

Szijjártó: Debrecen a beruházási bajnok

19.05.21 18:10

Beruházási bajnoknak nevezte Debrecent a külgazdasági és külügyminiszter kedden az Aföldi Tej Kft. sajt- és porítóüzemének átadásán.

A(z) "Távol-Kelet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Norris és Sainz végigette Japánt - videó

Lando Norris és Carlos Sainz Jr. nem hátrál meg a kihívások elől, és ezt bizonyították a Japán Nagydíj hétvégéjén is, a wokingiak versenyzői Szuzukában azonban nem csak a pályán vállaltak be mindent, az asztalnál is. Sainzék…

Ország

Japánban van egy raktár ami telis tele Nissan Skyline-okkal

A Skyline több mint fél évszázados múltra tekinthet vissza, és a GT-R változata igazi legenda a márka rajongói számára.

Ország

Kettős diplomát adó alapképzéseket indít kínai partnerével a Debreceni Egyetem

Közös Big Data kutatólabort alapított a Debreceni Egyetem és a Guangxi University of Finance and Economics. A két intézmény kettős diplomát adó alapképzések indítását is tervezi informatikai, gazdasági és matematikai…

Gazdaság

Menekítik a pénzt a tőzsdéről a befektetők – Elképesztő az ütem

Az elmúlt hat hónapban 322 milliárd dollárt menekítettek pénzpiaci alapokba a befektetők, ez a leggyorsabb tőke-beáramlási ütem ezeknél az alapoknál a 2008-as válság óta.

 

Kategória ajánló