Tavasz hírek

Esemény › Tavasz

Jövő tavaszra halasztják az új James Bond-film és a Halálos iramban 9 premierjét

20.10.03 20:40

A Nincs idő meghalni eredetileg idén áprilisban került volna a mozikba, végül novemberre tették át a premiert. Most úgy tűnik, hogy legkorábban jövő tavasszal láthatjuk újra James Bondot.

14-en meghaltak, ismét ezer fölött az új fertőzöttek száma

20.10.03 10:12

Az aktív fertőzöttek száma 597-tel, a gyógyultaké 475-tel nőtt 24 óra alatt, a kórházban ápoltaké 36-tal csökkent, a lélegeztetőgépen lévőké pedig 4-gyel.

Így döngöl a földbe egy egész ágazatot a határzár: nem könnyű a túlélés

20.10.02 10:13

A határzár további egy hónapos meghosszabbításával még nehezebb helyzetbe kerültek az amúgy is komoly gondokkal küzdő hazai utazásszervezők, legfőképpen most azok, akik síeltetnek késő ősztől kora tavaszig. Kivárás, költségminimalizálás:

Bazsalikomos tojáskrém

20.09.30 09:10

Egy finom tojáskrém, amely a színével a tavaszt idézi az asztalra.

A kormány tudatosan megszüntette a kontaktok tesztelését, hogy alacsonyabbak legyenek a számok

20.09.27 10:57

Az Orbán-rezsim a kezdetektől hadilábon áll a teszteléssel, holott a tömeges koronavírus-teszt nagyban segít visszaszorítani a járvány terjedését, mint azt több ország példája megmutatta tavasz óta. Most a legújabb rendelkezések szerint már a…

Nem vár újabb "járványcunamit" az olasz egészségügyi államtitkár

20.09.25 18:08

A betegszám fokozatos emelkedését várja, ugyanakkor kizárja az újabb "járványcunamit" az olasz egészségügyi államtitkár, aki pénteken kifejtette, hogy a tavasz óta érvényben lévő óvintézkedések és a lakosság fegyelmezettsége miatt jobb…

Kikapcsolási moratóriumot ajánlott Iványi Gáboréknak a Nemzeti Közművek

20.09.24 16:21

Jövő tavaszig biztosan nem kötik ki a gázt a Magyar Evangéliumi Testvérközösség kilenc intézményéből. Iványi szerint a demonstráció láttán lépett – közvetve – a kormány.

Kanada nagyon nehéz őszre készül

20.09.24 06:07

Kanadát elérte a koronavírus-járvány második hulláma, és az ősz sokkal rosszabb lesz a tavasznál – figyelmeztetett Justin Trudeau.

A(z) "Tavasz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Támadnak a hangyák? – Ez a 3 trükk biztosan segít

Itt a tavasz; de ez azt is jelenti, hogy csapatostul megjelennek a hangyák a lakásban. Ám ebbe nem kell beletörődni, mutatjuk, hogyan űzheti el őket vegyszerek nélkül.

Tudomány

Költségvetési terv 2021: erre lesz pénz az idei évben

Az országgyűlés előtt van a 2021-es költségvetés módosítása, amely lehetővé teszi, hogy a járvány elleni védekezéshez és a gazdaság újraindításához szükséges források továbbra is maradéktalanul rendelkezésre álljanak.

Nagyvilág

Több millió magyar melóst zavartak haza: ilyet 5 év alatt még senki sem látott

Döbbenetes mennyiségű munkahelyi többlethiányzást regisztráltak Magyarországon 2020-ban a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos legterheltebb hetekben. A klasszikus év eleji és végi, illetve nyári hiányzási csúcsuk mellé…

Életmód

Vízhiány lesz a hétvégén Békéscsabán

Az Alföldvíz Zrt. tájékoztatása szerint április 23-án, pénteken és április 24-én szombaton éjszaka az ivóvíz-hálózat főkörének mosatása történik Békéscsabán.

 

Kategória ajánló