Tátra hírek

Nagyvilág › Tátra

A lengyel hegyimentők a két barlangász testének kiemelésére készülnek

19.08.23 11:31

A hét végén a lengyelországi Nagy Havas-barlang mélyén rekedt két barlangász testének kiemelésére készülnek a mentők - közölte péntek a tátrai hegyimentők (TOPR) parancsnoka, Jan Krzysztof.

Újra lecsapott a villám: Szlovákiában is belehalt egy túrázó

19.08.22 19:10

Egy túrázó meghalt, ketten megsérültek, amikor a Tátra szlovák oldalán több helyütt villámcsapások érték őket – jelentette a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség a hegyi mentő szolgálatra (HZS) hivatkozva. A tragédia a hegység nyugati részén, a…

Gyilkos villámok öltek túrázókat a Tátrában

19.08.22 17:13

Hirtelen kitört viharban négyen életüket veszítették, és csaknem százan megsérültek csütörtökön villámcsapásoktól a lengyel Tátrában, folyamatban vannak a mentőakciók – jelentette a lengyel közszolgálati televízió (TVP Info).

Megtalálták a felszereléseket, de nincs kapcsolat a bányászokkal

19.08.21 07:19

Megtalálták a Tátrában eltűnt barlangászok felszerelését, életjelet azonban továbbra sem kaptak a mentőegységek a két férfitól.

Megtalálták a Tátrában eltűnt két barlangász felszerelését

19.08.20 18:07

Megtalálták a Tátrában a hét végén eltűnt két barlangász felszerelését kedden, de továbbra sem kaptak életjelet tőlük - közölte a tátrai hegyi mentők (TOPR) parancsnoka, Jan Krzysztof.

A(z) "Tátra" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

200 méteres zuhanást élt túl a Tátrában egy nő

A férje sajnos már nem járt ekkora szerencsével. A mentőcsapatok már nem tudták megmenteni a férfi életét.

Ország

Lengyelországban is újraszámolják a szavazatokat több körzetben

A múlt heti lengyel parlamenti választást megnyerő Jog és Igazságosság (PiS) a felsőházi képviselőkre leadott szavazatok újraszámlálását kéri hat választókerületben, az ellenzéki Polgári Koalíció (KO) pedig három…

Ország

Miért van az, hogy az „emberjogi szervezet” lassan az abnormális szinonimájává válik? – hát ezért…

Diszkriminatív a fiatal szülőknek járó hosszabb szabadság – állítja az Emberi Jogi Központ névre hallgató szlovákiai fingreszelészeti szakszerv ügyeletes kreténje, aki aztán a 25 kilós batyuval megmászott 10 emelet minden…

Sport

Újrahasznosítják a Mount Everesten összegyűjtött hulladékot Nepálban

A hegymászók által hátrahagyott hulladékot használják fel.

 

Kategória ajánló