Tata hírek

Magyar település › Tata

Ilyen nincs! Egy baji férfi hamis iratokat készített, hogy doktor lehessen: sikerült is neki

Ma 15:14

A baji férfi doktori cím bejegyzését kezdeményezte úgy, hogy megfelelő iskolai végzettséggel nem rendelkezett. A cselekményéhez hamis közokiratokat készített, a tatai nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Csabai medálok születtek a felnőtt Magyar Kupában

21.01.25 14:16

Felnőtt párbajtőrvívók népesítették be a budapesti Gerevich Aladár Sportcsarnok pástjait a hétvégi Magyar Kupa fordulón. A békéscsabaiak emlékezetes hétvégén vannak túl.

Behúzták a kötelezőt

21.01.24 20:55

Az amatőr NB I.-es női kosárlabda-bajnokság 14. fordulójában a Szombathelyi Egyetemi SE biztosan gyűjtötte be a kötelező győzelmet a vendég Tata ellen.

Egymillió forintot vittek el egy tatai kávéautomatából

21.01.23 10:13

Az egyik gazdasági társaság tatai telephelyén dolgozó két férfi arra lett figyelmes, hogy kilazult a kávéautomata lakatpántja, amit senki sem rögzített megfelelően, ezért egy éven keresztül folyamatosan pénzt loptak belőle.

Tetten érték a betörőt

21.01.23 00:25

Tetten érték a betörőt Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 22., p - 08:50 A tatai rendőrök a helyszínen elfogták azt a férfit, aki egy helyi üzlet kirakatát már betörte, de a további cselekményében a rendőri elfogás megakadályozta.

Új bringás központtal bővül az Által-ér kerékpárút-hálózata

21.01.19 11:37

Tatai medencében kialakítják a kerékpáros turizmus központját, ahol tisztálkodási és átöltözési lehetőség, kerékpármosó, kerékpárkölcsönző szolgálja majd a bringásokat.

Vádemelés az időseket megkárosító férfival szemben

21.01.18 09:20

A Tata­bá­nyai Járá­si Ügyész­ség a két­rend­be­li kifosz­tás bűn­tet­te és a két­rend­be­li csa­lás bűn­tet­te miatt indult ügy­ben vád­ira­tot nyúj­tott be azzal fér­fi­val szem­ben, aki az idős sér­tet­tek előtt magát a…

A(z) "Tata" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Doktor akart lenni

Doktor akart lenni Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 27., sze - 13:22 A baji férfi doktori cím bejegyzését kezdeményezte úgy, hogy megfelelő iskolai végzettséggel nem rendelkezett. A cselekményéhez hamis…

Magyar település

Kerékpártolvajokat fogtak Tatabányán

A  gyanú szerint a két férfi egy tatabányai lépcsőházból lopott el egy biciklit.

 

Kategória ajánló