Társadalomkutatás hírek

Közélet › Társadalomkutatás

VI. Egészségturizmus Szakmai Nap a Semmelweis Egyetemen

20.10.26 09:07

A Semmelweis Egyetem Társadalomtudományi Tanszéke november 3-án hatodik alkalommal szervezi meg az Egészségturizmus Szakmai Napot. Az idei rendezvény témája a senior korosztály szerepe és speciális elvárásai a turizmusban. Az…

Ennyivel bevándorlásellenesebbek a magyarok más nemzeteknél

20.10.19 11:52

A magyarok elutasító attitűdje nem csak európai összehasonlításban extrém, még olyan katonai konfliktusban részt vevő országokét is felülmúlja, mint Oroszország vagy Törökország – derül ki a Társadalomtudományi Kutatóközpont kutatásából.

CEU rektorhelyettese: ez a vonat elment, a CEU nem tud visszaköltözni Budapestre

20.10.07 12:47

Fodor Éva, a CEU rektorhelyettese az ATV Híradójának kérdésére elmondta, hogy az egyetem nem tud visszaköltözni Budapestre, ez a vonat elment.

Kötelező lett a maszk a PTE campusain

20.08.27 17:08

És tartani kell a távolságot is. Fokozott elővigyázatossággal indul az oktatás a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán. Az intézmény nemrég tudatta, hogy a csütörtöktől hatályos dékáni utasítás értelmében a kar campusain…

Egy év alatt 45 százalékot drágultak a gyümölcsök

20.08.13 15:29

A friss hazai és a déligyümölcsök ára összesítve 44,9 százalékkal drágult tavaly júliushoz képest, derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) fogyasztói árakról szóló gyorstájékoztatójában.

KSH: 7,8 százalékkal csökkent az ipari termelés júniusban

20.08.11 11:55

Az ipari termelés volumene 7,8 százalékkal maradt el júniusban az egy évvel korábbitól, a munkanaphatástól megtisztított adatok alapján 12,2 százalékos a csökkenés – erősítette meg a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön közölt második…

A(z) "Társadalomkutatás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Kelet-Európában nem fog működni a gyerekmesékbe rejtett baloldali propaganda

A V4NA nemzetközi hírügynökség az ismert szociológussal, Filip Furmannal készített interjút.

Közélet

Kelet-Európában nem fog működni a gyerekmesékbe rejtett baloldali propaganda

A V4NA nemzetközi hírügynökség az ismert szociológussal, Filip Furmannal készített interjút.

Közélet

Karácsonyék ismét bezárnák az országot

A Párbeszéd szembemegy a nemzeti konzultációval – Újra nyugdíjas bevásárlási idősávot vezetnének be – Digitális oktatásra térnének át – Korlátoznák a tömegközlekedést.

Közélet

MTA-elnök: Rejtélyes ingatlanügy állhat a Természettudományi Múzeum elköltöztetése mögött

Egyelőre sem Orbán Viktorral, se Palkovics Lászlóval nem sikerült meginnia egy kávét Freund Tamásnak, aki szerint káros beavatkozás történt az OTKA pályázatoknál.

 

Kategória ajánló