Tarlós István hírek

Politikus › Tarlós István

Korózs ismét olyan nyakleveset osztott ki Tarlósnak, hogy a fal adja a másikat!

19.09.11 15:10

Folyamatosan rengeteg portál cikkezett arról, hogy a valóságban megszorítások vannak Magyarországon, amiről a kormánypártok természetesen mélyen hallgatnak. Hiába a kormányzati propaganda arról, hogy soha ennyire jól nem ment még a…

Tarlós ellen nemtelen kampány folyik

19.09.11 13:45

Addig kell ütni a vasat, amíg meleg – tartja a közmondás, és Tarlós István politikai ellenfelei teszik is folyamatosan, mert amíg ugye a vas meleg, addig formázható.

Tarlós lesz az első a szavazólapon

19.09.11 00:04

Kisorsolták a főpolgármester-jelöltek szavazólapi sorrendjét hétfő délután a Fővárosi Választási Bizottságon (FVB), eszerint a lapon várhatóan öt jelölt neve szerepel majd.

Berki előre szól: ha lesz Karácsony-Tarlós vita, ő is ott lesz!

19.09.10 19:07

Berki Krisztián minden “kollégájának” gratulál, és videóüzenetben tudatja: ha lesz főpolgármester-jelölti vita, azon ő is ott akar lenni, mert a Ferrari sem hiányozhat a Formula-1-ről.

Jön a tél: újabb nehézségekkel nézhetnek szembe a hajléktalanok?

19.09.10 15:25

Több pénzt fordítana a nehéz sorsú családok elhelyezésére, és több ponton változtatna a hajléktalan-ellátó rendszeren is a kormány - ez derül ki egy, a HVG birtokába jutott munkaanyagból. Az egyelőre titkos előterjesztésben azonban az is szerepel, hogy…

Tarlós: Új hajléktalanrendelet készül

19.09.10 15:02

Nem hülyeség, közölte arra a tervre, hogy lezárják éjszakára az aluljárókat. A főpolgármester-jelölti vitafelhívásra pedig ennyit mondott: hát persze!

A(z) "Tarlós István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Karácsony még mindig vitázna Tarlóssal

"Vegyük vissza Budapestet!" címmel egy szabad, zöld és szolidáris Budapest kialakítását célzó programot mutatott be Karácsony Gergely.

Közélet

Megállás nélkül száguldott egy vezető nélküli metrószerelvény Párizsban

A metró három megállót hagyott ki. A helyi közlekedési vállalat szerint a hibát rövidzárlat okozta.

Politikus

Karácsony még mindig vitázna Tarlóssal

"Vegyük vissza Budapestet!" címmel egy szabad, zöld és szolidáris Budapest kialakítását célzó programot mutatott be Karácsony Gergely.

Közélet

Szeptember 2-án indul az iskolai tanév, folytatódik az M3-as metró déli szakaszának felújítása

A tanítási időszakban érvényes menetrend szerint indulnak a fővárosi közösségi közlekedési járatok a 2019/20-as tanév első napjától, szeptember 2-ától, hétfőtől: ez a legtöbb budapesti vonalon a tanszüneti menetrendnél…

 

Kategória ajánló