Tarlós István hírek

Politikus › Tarlós István

E-jegy-botrány: Tarlós vakon repült?

18.11.29 19:19

Vagy semmit nem tudott Tarlós István az e-jegyrendszer ügyének állásáról, vagy nem tudta rávenni a BKK felelőseit, hogy jelentsenek neki. Egyik sem megnyugtató hír, ez olvasható ki a BKK közleményéből.

Átadták a Szent Margit Kórház felújított mozgásszervi rehabilitációs osztályát

18.11.29 14:25

Átadták a budapesti Szent Margit Kórház felújított mozgásszervi rehabilitációs osztályát csütörtökön. A több mint negyvenmillió forintos fejlesztés keretében elvégezték az osztály teljes körű akadálymentesítését is.

Tarlós hozza el a magyar fociban az áttörést?

18.11.28 10:10

Steve Rotherammel, Liverpool városi régió polgármesterével, valamint Andy Burnhammel, Nagy-Manchester főpolgármesterével folytatott megbeszélést kedden Tarlós István, Budapest főpolgármestere angliai látogatása során, adta hírül a…

Máris okafogyott Márki-Zay mozgalma?

18.11.20 08:04

Pulai András, a Publicus Intézet kutatási igazgatója szerint hiába bontott zászlót a Márki-Zay-féle mozgalom, ha csak annyit tud ajánlani, hogy „összefogás”, meg hogy „Orbán vagy nem Orbán”.

Lezárhatják Budapest nagy aluljáróit

18.11.19 15:01

Én kértem, hogy vizsgálják meg a nagyobb fővárosi aluljárók éjszakai lezárásának lehetőségét és következményeit, mondta az Indexnek Tarlós István arra a kérdésre, hogy ismeri-e a nyilvánosságra került kormányzati előterjesztést.

Tarlóst még az ellenzékiek is dicsérik

18.11.19 10:43

Hosszútávú, egészen 2030-ig terjedő fővárosi stratégiáról állapodott meg a főváros és a kormány, mely ezermilliárdot jelentene Budapestnek.

Pro Urbe díjat kapott Eszenyi Enikő

18.11.18 16:49

A főváros napján, a Budapest egyesítésének 145. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen az Újvárosháza dísztermében a főváros közgyűlése Pro Urbe Budapest díjat adományozott Eszenyi Enikő Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő,…

A(z) "Tarlós István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Főváros napja: megkapták elismeréseiket a Tarlós által felterjesztett díjazottak

Pro Urbe Budapest Díjban részesült többek között Fazekas László olimpiai aranyérmes labdarúgó, Keleti Ágnes ötszörös olimpiai bajnok tornásznő, Keresztes Ildikó és Révész Sándor is.

Politikus

Garas Dezsőt idézte és kitüntetéseket adott át a főpolgármester

Emlékezni és emlékeztetni kell mindenkit arra, hogy Budapest az a kivételes európai főváros, amelyet nem uralkodói hatalom hozott létre, hanem éppen annak ellenére jött létre és szerezte meg fővárosi jogát - mondta Karácsony…

Közélet

Aggódhatnak a budapesti autósok: jövőre összeér a hármas metró és a Lánchíd felújítása

2020-ban a 3-as metró két szakaszán is dolgoznak majd, illetve várhatóan elkezdődik a Lánchíd és az alagút renoválása.

Politikus

Budapesten bírságot, Londonban nemzetközi díjat kapott a Coca-Cola #loveislove kampánya

Nemzetközi díjat kapott az a homoszexuális párost is szerepeltető egyenjogúságpárti Love is Love kampány Londonban, mely itthon hatalmas indulatokat váltott ki fideszes berkekben a nyáron, és ami miatt még bírságolt…

 

Kategória ajánló