Tarlós István hírek

Politikus › Tarlós István

Tarlós István közbelépett, azonnal költözik az öttusa-vb

19.04.02 15:59

A Kincsem Parkban rendezik a szeptemberi öttusa-világbajnokságot, miután Tarlós István főpolgármester nem járult hozzá, hogy medencét építsenek az eredetileg kiszemelt margitszigeti vb-helyszínen. A lóversenypályán viszont elvileg futamokat…

Tarlós: Karácsony nem az, akinek fel akarták tüntetni a közvélemény előtt

19.04.01 20:53

Tarlós István főpolgármester szerint az utóbbi egy hónap történései azt bizonyítják, hogy Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd közös főpolgármester-jelöltje, Zugló polgármestere nem az a politikus, akinek a közvélemény előtt fel akarták tüntetni.

Párbeszéd: Tarlós megint kiszolgálta a fideszes gazdasági érdekeket

19.03.31 17:11

Tarlós István megint kiszolgálta a fideszes gazdasági érdekeket, közben lemondott több tízezer budapestiről - írja az MTI-hez eljuttatott közleményében a Párbeszéd.

Tarlós: Isten kezében vagyunk, meg az ellenzéki újságírókéiban

19.03.30 12:14

A főpolgármestert zavarja, ha azt kérdezzük tőle, hogy mitől tart, de az élettapasztalata miatt mindig igyekszik a rosszabb verzióra is felkészülni.

Tarlós a felújított metrószakaszról: Hiába várja tőlem, hogy azt mondjam elégedett vagyok

19.03.30 11:53

Átadták a 3-as metró felújított szakaszát. Összesen hat állomás és a pálya újult meg. Az állomásokat akadálymentesítették Tarlós István pedig közölte, nem kizárt, hogy mégis légkondicionáltak lesznek a felújított orosz metrószerelvények. Jövő…

Tarlós: Amit Karácsony tesz, az roppant férfiatlan dolog

19.03.30 07:44

A fővárosi parkolási ügyekről, a metrófelújításról, a ferihegyi zajcsökkentésről is beszélt Tarlós István főpolgármester a Magyar Nemzetnek adott interjúban. Szerinte az ellenzék soraiban óriási zűrzavar uralkodik.

Tarlós István: Teljes zűrzavar uralkodik az ellenzéki oldalon

19.03.29 11:23

Abszurd, amit Karácsony Gergely mond, hogy az általa vezetett kerületben a fizetőparkolásról szóló szerződés mutyi, de nem tehetett mást, ezért aláírta — mondta a főpolgármester.

A(z) "Tarlós István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés