Tarlós István hírek

Politikus › Tarlós István

Láng Zsolt: Tarlós mára a Lánchidat is felújította volna 

20.06.24 11:58

A frakcióvezető emlékeztetett, hogy Tarlós rendbe rakta az örökölt 375 milliárd forintos adósságállományt, a félkész 4-es, a teljesen lepusztult 3-as metrót, valamint a Fővárosi Vízművek privatizációját is.

Továbbra sem írtak ki közbeszerzést a Lánchíd felújítására

20.06.24 10:32

Tarlós István korábbi főpolgármester "Magyarország élőben" című műsorunkban elmondta: tavaly december óta lehetett tudni, hogy nem halasztható a felújítás.

“Pista! Miért nem csináltad meg?” – Havas Henrik személyes videóban kérte számon a volt főpolgármestert

20.06.23 10:05

Havas Henrik az N1 Televízió felvételén kíméletlenül őszintén beszél a Lánchídról, és egyéb közéleti kérdésekről. Változtatás nélkül közöljük azt a videót, amit, a műsorvezető prezentált

Visszatért a tapló 2! Tarlós újabb 5 kínos kirohanása

20.06.20 19:37

A bukott főpolgármester legutóbbi interjúja annyi durván tapló kirohanást tartalmazott, hogy még egy cikket kitölt. 

Fidesz: Szó szerint életveszélyes a baloldali városvezetés szerencsétlenkedése

20.06.19 11:23

Karácsony Gergely a budapesti kasszát pénzzel tele – több mint 200 milliárdos tartalékkal – vette át Tarlós Istvántól, a kormány ezen felül további 6 milliárdot biztosít a híd felújításához – emlékeztet a Fidesz.

Budapest nem a Nagykörútnál ér véget

20.06.17 11:22

Schneller Domonkos helyettes államtitkár arra reagált, hogy a Magyar Hírlap azt írta, a főpolgármester döntése nyomán nem valósulhat meg dél-pesti kerékpárút.

Tarlós István: „Ez a Lánchíd”

20.06.16 16:51

Az elmúlt hetek egyik fő témája volt a Lánchíd felújítása. A Demokrata arra kérte Tarlós István korábbi főpolgármestert, hogy foglalja össze olvasóinknak, mit gondol a vitáról.

Lánchíd: Tarlós szerint megvan a pénz, Karácsony nem tud róla

20.06.11 09:42

Folytatódik a Lánchíd-tragikomédia. Tarlós István volt főpolgármester kedden azt mondta, megvan a pénz a Lánchíd felújítására. A jelenlegi főpolgármester azonban nem ment el a szerdai, hídról szóló egyeztetésre, és a Közfejlesztések Tanácsa…

A(z) "Tarlós István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Tarlós konkrétan felejelentette Hadházyt

Tarlós rágalmazás miatt feljelentette Hadházyt, és “elvárja”, hogy a képviselő is jelentse fel őt Nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt ma feljelentést tett Tarlós István Hadházy Ákos ellen. A volt főpolgármester elvárja,…

Budapest

A Lánchídnál folytatódott a székely petíció kampánya

„Ha az online tér velünk, ki ellenünk...” – mondta Pesty László, a székely kezdeményezés kampányfőnöke.

Közélet

Tarlós rágalmazásért feljelenti Hadházy Ákost

Tarlós rágalmazás miatt tesz feljelentést a képviselővel szemben, mivel az „börtönbe küldené” a volt főpolgármestert az „elcsalt metróbeszerzés” miatt.

 

Kategória ajánló