Tarlós István hírek

Politikus › Tarlós István

Elbontják a Nyugati téri felüljárót

19.05.16 19:22

Hamarosan elbontják a Nyugati téri felüljárót, miután erről szóló döntés született a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának május 14-i ülésén - írta a pestbuda.hu cikkére hivatkozva az Index.

Tarlós elmondta: mégis elbontják a Nyugati téri felüljárót

19.05.15 18:01

A Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa úgy döntött, hogy el kell bontani a Nyugati téri felüljárót. A bontásról szóló hírt Tarlós István főpolgármester jelentette be szerdán a Kossuth Rádióban. Bár a bontásról szóló döntést...

Közel a megoldás a zuglói parkolási ügyben

19.05.15 11:22

Egyelőre továbbra sincs végleges megoldása a zuglói parkolási ügynek, igaz, július közepére akkor is megoldódnak a dolgok, ha a kerületi jegyzőnek sikerül érvényteleníteni az önkormányzat hétfői döntéseit.

Patkányok miatt otthon maradt egy zuglói óvodai csoport

19.05.13 15:28

A zuglói önkormányzat azt írta, két helyi óvodában is patkányokat jelentettek, ezért Karácsony Gergely javasolta, hogy külön patkányirtás induljon a kerületben.

Új dolog derült ki a patkányügyben

19.05.09 15:37

Szerdán megkezdődött a rendkívüli patkányirtás Budapesten, a 10. kerületben és jó néhány központi helyen rendelt el plusz irtást Tarlós István főpolgármester kezdeményezésére a főváros.

A reptéren bevezetik a BKK új mobiljegyét

19.05.09 08:28

A vezetőfülkére kitett QR-kóddal kell majd érvényesíteni a mobilos jegyet. Tarlós István budapesti főpolgármester korábban azt ígérte, hogy júniustól a reptéri buszokon már lehet online jeggyel utazni, szerdán pedig be is mutatták a sajtónak a Nemzeti…

Lerakták a megújuló pestlőrinci sportcsarnok alapkövét

19.05.08 13:46

Az új aréna akár 1000 látogatót is képes fogadni, sporteseményeken kívül pedig más jellegű rendezvények befogadására is alkalmas lesz” – mondta Tarlós István főpolgármester.

Lökést kap a bringás turizmus: másfél milliárd kerékpárutakra

19.05.06 21:25

Az 1,6 milliárd forintból megkezdődhet az EuroVelo nemzetközi kerékpárutak fejlesztésének első üteme. Ebből a keretből a 6-os számú, Duna-menti, a Lánchíd és az észak-budai városhatár...

A(z) "Tarlós István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

– Orbán berezelt az ellenzék budapesti fölényétől?? Meglepő lépésre szánta el magát

Az azonnali kérdések órájában a Parlamentben Szabó Tímea és Tordai Bence közös felszólalása következett Mi folyik itt? címmel. Tordai szerint Gulyás Gergelyen keresztül a miniszterelnök megfenyegette Budapestet, hogy ha nem…

Közélet

Hatalmas hitelt vettek vettek fel Tarlósék, Budapest adóssága 80 milliárd fölött van

A legnagyobb tétel a 3-as metró szerelvényeinek felújítása volt. Az év végére már 120 milliárdra nőhet az adósság.

Politikus

Karácsony Gergelynek még október 23-áról is a stadionok jutottak eszébe

Több rendelőre és CT-re, kevesebb kilakoltatásra és stadionra van szükség – mondta Karácsony Gergely ünnepi beszédében.

Politikus

Németh Szilárd nem lökhette meg Hadházyt, mert a helyén ült

A Fidesz alelnöke szerint Hadházy hazudott róla.

 

Kategória ajánló