Tarlós István hírek

Politikus › Tarlós István

Karácsony: A Fidesz tudja, hogy októbertől új szelek fognak fújni

19.07.14 17:45

Karácsony Gergely arra szólította fel Tarlós István főpolgármestert, szálljon szembe a Fidesszel és érje el, hogy a kormány állítsa le a Budapesten elindított "vagyonkisöprést".

Századvég: A budapestiek lesújtó véleménnyel vannak Karácsonyról

19.07.12 10:57

A válaszadók 27%-a tartja alkalmasnak Karácsonyt a főpolgármesteri feladatok ellátására, míg Tarlósról a megkérdezettek 55%-a vélekedik így.

"Tányércsörgés" után változtatott Orbán Viktor a budapesti parkolás ügyében

19.07.10 20:06

"Volt egy kis tányércsörgés." - Viták után, de sikerült megegyezni a miniszterelnökkel, mégis kinyitják az egyeztetést a fővárosi parkolás központosításáról - közölte Tarlós István főpolgármester az InfoRádióval. A városvezető...

Miniszterek és kerületi polgármesterek bevonásával egyeztet Orbán a parkolás központosításáról

19.07.09 16:00

Újranyithatják a budapesti parkolás központosításnak kérdését – jelent meg korábban a magyar sajtóban. Tarlós István főpolgármester elmondta: a miniszterelnök nem csak két szakminisztert von be a beszélgetésbe, hanem a parlamenti frakciót és a kerületi…

Az Etele térig jár az 1-es villamos

19.07.09 15:33

Befejeződött az 1-es villamosvonal meghosszabbítása, az új, 1,7 kilométeres szakaszt kedden adta át Tarlós István főpolgármester.

Tarlós-Orbán: Mégis kinyitják a budapesti parkolás ügyét

19.07.08 20:53

Tarlós István az az m1 aktuális csatorna mai műsorában közölte: egy hete sikerült megegyezni Orbán Viktor miniszterelnökkel, hogy “mégiscsak kinyitják a vitát és az egyeztetést a parkolás központosításáról”.

Saját részvényeket vásárolt a PannErgy

19.07.08 13:33

A PannErgy bejelentette, hogy a társaság részvényvisszavásárlási programja keretén belül június 28. és július 4. között 4 400 darab saját részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén. A PannErgy bejelentette, hogy a társaság 2019....

A(z) "Tarlós István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Karácsony visszalép a pertől, amit még Tarlós indított az Egyenlő Bánásmód Hatóság ellen

A Tarlós-féle városvezetés blokkolta az LMBTQI témájú honlapokat, mire egymilliós bírságot kaptak. Ezután beperelték az Egyenlő Bánásmód Hatóságot.

Politikus

A kulturális törvényjavaslat ellen tüntettek a Madách téren

A kormány Országgyűlés előtt lévő kulturális törvényjavaslata ellen tüntettek hétfőn, a Madách téren..A Katona József Színház által szervezett megmozduláson a résztvevők teljesen megtöltötték a Madách teret, a tömeg…

Közélet

Megbénította Párizst a nyugdíjreform miatti sztrájk, de az álláspontok nem közelednek

Leállt az élet a francia fővárosban, miután a metró, illetve a nagysebességű vasút járatainak csak egy része közlekedett. A nyugdíjreform kapcsán nincs közeledés a kormány és a szakszervezetek között.

Politikus

Gyurcsányék falaznak Gotháréknak

Gyurcsányék falaznak a Gothár-botrányt eltusolóknak, ezért hazudoznak a színházakról – írta közleményében a Fidesz.

 

Kategória ajánló