Tarlós István hírek

Politikus › Tarlós István

„Hitvány történet”

20.12.02 04:32

Hadházy Ákos most őrjöng. Neki az ellenzéki oldalon is bizonyítási kényszerei vannak. A Magyar Hírlapnak nyilatkozott Tarlós István volt főpolgármester.

Tarlós elvárja Hadházytól, hogy jelentse fel

20.11.30 17:01

Tarlós István korábbi főpolgármester nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt feljelentette Hadházy Ákost, és elvárja, hogy az országgyűlési képviselő is jelentse fel őt.

Tarlós feljelenti Hadházyt, aki “elcsalt metróbeszerzéssel” vádolta meg

20.11.28 15:52

Feljelenti Tarlós István Hadházy Ákost - a volt főpolgármester erről az atv.hunak nyilatkozott, miután a képviselő bűncselekménnyel vádolta meg, azt állítva: “elcsalták a 3-as metró beszerzést”, nem felújítás történt, hanem új szerelvények beszerzése.

Hadházy börtönbe küldené Tarlóst

20.11.28 10:43

„Az elcsalt metróbeszerzés miatt Tarlós Istvánnak nem budapesti díszpolgárság, hanem börtönbüntetés járna” – írja Hadházy Ákos a Facebookon. 

Farkas Örs: Karácsony Gergely siránkozásáról - Végre tisztán látunk

20.11.23 12:07

Budapestre 2020 első 10 hónapjában 99,2%-a folyt be a 2019-es év azonos időszakában beszedett adóbevételeknek.

Kinek van igaza a Budapest-kormány vitában?

20.11.13 07:58

Évek óta alulfinanszírozott a főváros, Tarlós István idején is így volt ez. A kormány viszont Karácsony Gergelyék minden, a pénzügyi függetlenség irányába mutató próbálkozását elgáncsolja. Mi lesz így Budapesttel?

Gajda Péter is kipróbálta a felújított metrót

20.10.22 20:07

Karácsony Gergely főpolgármesterrel és több kerületi polgármesterrel együtt Kispest vezetője is megnézte a felújított állomásokat.

A(z) "Tarlós István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

A recept egyszerű: 99% Gyurcsány, 1 % Karácsony

Ami a budapesti Városházán Tarlós távozása után történt, pontosan megmutatta, miről is szól a Karácsony-féle politizálás. A most már miniszterelnök jelöltként is bejelentkező politikus új mozgalmának neve: 99, visszatükrözi a lényeget.

Budapest

Összeütközött három autó a Lánchídon

Karambolozott három személyautó Budapest I. kerületében, a Lánchíd közepén. A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanítja a gépkocsikat.

Politikus

Karácsony: Magyarországon trónfosztásra van szükség

Változás kell és jóvátétel! – jelentette ki Karácsony Gergely programadó beszédében. A főpolgármester szombat reggel hivatalossá tette: elindul miniszterelnök-jelöltként az ellenzéki előválasztáson. Karácsony Gergely –…

Közélet

„A mai napig is azt szeretem a legjobban, ha a beteg gyermekeink arcán mosolyt látok”

Ötvennégy éve él Miskolcon. Élete és hivatása a gyermekgyógyászat. A város ünnepén Miskolc díszpolgára lett. Interjú: dr. Sólyom Enikővel.

 

Kategória ajánló