Tarlós István hírek

Politikus › Tarlós István

Tarlós elvárja Hadházytól, hogy jelentse fel

20.11.30 17:01

Tarlós István korábbi főpolgármester nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt feljelentette Hadházy Ákost, és elvárja, hogy az országgyűlési képviselő is jelentse fel őt.

Tarlós feljelenti Hadházyt, aki “elcsalt metróbeszerzéssel” vádolta meg

20.11.28 15:52

Feljelenti Tarlós István Hadházy Ákost - a volt főpolgármester erről az atv.hunak nyilatkozott, miután a képviselő bűncselekménnyel vádolta meg, azt állítva: “elcsalták a 3-as metró beszerzést”, nem felújítás történt, hanem új szerelvények beszerzése.

Hadházy börtönbe küldené Tarlóst

20.11.28 10:43

„Az elcsalt metróbeszerzés miatt Tarlós Istvánnak nem budapesti díszpolgárság, hanem börtönbüntetés járna” – írja Hadházy Ákos a Facebookon. 

Alaptalan Karácsony siránkozása

20.11.23 12:07

A főpolgármester hiába panaszkodik a kieső adóbevételekre, a budapesti vállalkozások és emberek ugyanannyit fizettek októberig a fővárosi önkormányzatnak, mint Tarlós idejében - közölte Farkas Örs.

Kinek van igaza a Budapest-kormány vitában?

20.11.13 07:58

Évek óta alulfinanszírozott a főváros, Tarlós István idején is így volt ez. A kormány viszont Karácsony Gergelyék minden, a pénzügyi függetlenség irányába mutató próbálkozását elgáncsolja. Mi lesz így Budapesttel?

Gajda Péter is kipróbálta a felújított metrót

20.10.22 20:07

Karácsony Gergely főpolgármesterrel és több kerületi polgármesterrel együtt Kispest vezetője is megnézte a felújított állomásokat.

A(z) "Tarlós István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Válságot kezel a Fidesz: "Ha a baloldal kormányozna, csődbe vinnék az országot"

Tarlós István idején pedig még koronavírus sem volt Budapesten. Ebből is látszik, hogy Karácsony Gergely alkalmatlan.

Budapest

Karácsony: egy normális országban ez nem lenne hír

A főpolgármester közösségi oldalán számolt be arról, hogy a Transparency International tisztességesnek és átláthatónak ítélte meg a Lánchíd közbeszerzését.

Közélet

Díszpolgárnak jelölték a Lackner Csabára megszólalásig hasonlító személyt

A hasonmás fehér pornak látszó anyagot szárít egy ventillátornak látszó tárgy előtt.

 

Kategória ajánló