Tarlós István hírek

Politikus › Tarlós István

A kormány szerint Tarlós túlárazta a Lánchíd felújítását

20.01.21 18:33

A fővárosi önkormányzat tulajdonában lévő Lánchíd felújítására Tarlós István korábbi főpolgármester a kormánytól hatmilliárd forint támogatást kért; ez az összeg Karácsony Gergelynek is rendelkezésére áll – közölte a Budapest Fejlesztési Központ…

„A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali"

20.01.17 13:19

Örült Karácsony Gergely megválasztásának, Tarlós István neki csalódást okozott – többek között ezt is elárulta a Magyar Hangnak adott interjújában Nádasdy Ádám költő-nyelvész.

Nádasdy Ádám: Visszatérhet a Kádár-kor

20.01.17 11:10

A költő és nyelvész egy friss interjúban mondta el, miért okozott neki csalódást Tarlós István és milyen politikát folytat a Fidesz.

Budapestinfó újra

20.01.16 09:46

A Miniszterelnökség tarthatja meg a jövőben a Tarlós István főpolgármester által bevezetett, ellenzéki utódja, Karácsony Gergely által megszüntetett Budapestinfót.

Tarlós István elárulta, mivel foglalkozik mostanában

20.01.16 09:07

Tarlós István szerint a budapestieknek egy fillérjébe sem kerül majd a 3-as metrószerelvények rozsdásodása, a Lánchíd pedig nem alkalmas gyalogoshídnak. A korábbi főpolgármester most Orbán Viktor személyes főtanácsadója.

Antiszemita szobor bűzlik Csepelen

20.01.11 11:40

Tarlós István, Budapest volt főpolgármestere, Orbán Viktor tanácsadója, Wass Albert szobrot avatott Csepelen, a Radnóti Miklósról elnevezett művelődési ház előtt. Utóbbi magyar költőt olyan gazemberek ölték meg, akik Wass nevű honfitársunkat nem a…

Tarlós István szigora enyhíthet a szmogon

20.01.11 10:19

A környezet védelme iránti állítólag megalkuvást nem tűrően elkötelezett új, ellenzéki városvezetéstől eddig csak egy szimbolikus lépésre, a klímavészhelyzet elrendelésére futotta.

Tarlós magyarázza a metrókocsik rohadását

20.01.09 21:04

Harminchétből csak azon a három metrókocsin voltak tapasztaltóak a rohadás jelei, amelyek korábban prototípusként készültek – mondta Tarlós István az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A volt főpolgármester hozzátette, csak felületi rozsdásokat…

A(z) "Tarlós István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Tarlós István beült a MÁV igazgatóságába

Miniszterelnöki főtanácsadóként került be.

Politikus

Karácsonyék leszavazták saját ígéretüket! Nem lesz klíma a 3-as metrón

2019 nyarán Karácsony Gergely még felháborodott azon, hogy a 3-as metró nem légkondicionált. Ha rajta múlik, nem is lesz soha – írja a Ripost.

Közélet

Dömötör: Ma is pördült egyet a megszegett ígéretek számlálója

Karácsonyék a kampányban még követelték a metró klimatizálását, a közgyűlésben viszont leszavazták azt.

Politikus

"Odalépett hozzám Orbán, és azt mondta, nem jól szavaztál"

A 90-es évek fideszes politikusa, Derdák András szerint ma a hatalom csak arra használja a képviselőit, hogy megszavazzák, amit kell.

 

Kategória ajánló