Tarlós István hírek

Politikus › Tarlós István

Együttműködésre kérik Tarlóst a civilek a római parti népszavazás ügyében

17.10.13 09:57

Ha Tarlósék nem hajlandók visszavonulni, a Maradjanak a fák a Rómain szervezet elkezdi az aláírásgyűjtést a parti mobilgát ellen indult népszavazás megtartásáért.

Tarlós István: Félrevezetnek a római-parti gát ellenzői

17.10.11 20:05

Zöld jelzést adott a Kúria a római-parti mobil gátról szóló népszavazásnak, Tarlós István azonban úgy véli, a referendum igazából nem a védműről szól. Szerdai sajtótájékoztatóján a főpolgármester kifejtette: egyesek politikai kérdést csináltak az…

Tarlós: nem adna iránymutatást a népszavazási kérdésre adott válasz a Római-part ügyében

17.10.11 11:35

A főpolgármester szerint a Kúria által hitelesített, a római-parti mobilgát megépítésével kapcsolatos népszavazási kérdésre adott válasz "semmiféle utasítást" nem adna a védmű nyomvonalára vonatkozóan.

Tarlós: a kritikák ellenére is beindult a metrófelújítás

17.10.08 11:57

A főpolgármester szerint Budapest árvízvédelme „nagyon rosszul” néz ki, ezért főleg politikai okokat sejt a Római-partra tervezett védmű elleni tiltakozások mögött.

Tarlós biztonságpolitikai szakértőjének azonnali kirúgását követeli a DK

17.10.07 11:32

A DK szerint Földi László az élethez és az emberi méltósághoz való alapvető emberi jogot lábbal tiporja, és már csütörtökön ki kellett volna rúgni.

Tarlós: hetven hektárnyi terület nem maradhat védelem nélkül

17.10.04 08:30

A főpolgármester szerda reggel a TV2 Mokka című műsorában elmondta, hogy a csillaghegyi öblözet árvízvédelménél nem vállalható, hogy a Nánási út-Királyok útja és a Duna-part közötti hetvenhektáros terület védelem nélkül maradjon.

A(z) "Tarlós István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
Election map: Winning candidate in 2014 mayoral elections of Budapest by individual precinct; inner PestÜnnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.

Kapcsolódó témák

Közélet

Tovább nyomoznak a 4-es metró ügyében

Január második feléig hosszabbították meg a nyomozást. Eddig két gyanúsított van.

Közélet

Több BKV-vonalon is pótlóbusz jár a hétvégén

Pótlóbusz jár a 3-as villamos helyett az Örs vezér tere M+H és a Mexikói út M között és a H5-ös HÉV helyett Pomáz és Szentendre között, valamint a H6-os HÉV helyett Tököl és Ráckeve között október 21-én és 22-én – tájékoztat a…

Közélet

Aki kimegy a kézimeccsre, ingyen utazhat néhány DKV-járattal

2017.október 18-án rendezik meg a DVSC – TVP-Alba Fehérvár női kézilabda mérkőzést a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. A mérkőzésre érvényes jeggyel vagy szurkolói bérlettel rendelkező utasok díjmentesen vehetik igénybe…

Sport

Íjász-vb: Banda Árpád az élcsoportban rangsorolt

Az olimpiai kategóriában szereplő Banda Árpád a 13., míg a csigás íjászok közt versenyző Orosz Viktor a 60. helyen rangsorolt a Mexikóvárosban zajló világbajnokság hétfői nyitónapján.

 

Kategória ajánló