Tárlat hírek

Kultúra és szórakozás › Tárlat

Évtizedekig elzárt terület nyílt meg a budai Várban

19.05.25 10:46

Az Erdélyi bástya 60 évig amerikai követségi terület volt, most egy pop-up kiállításon nézhetjük meg a feltárt maradványokat.

A vásárhelyi művészet élő minőség – Munkácsy-díjasok alkotásaiból nyílt kiállítás

19.05.24 19:01

Öt festő- és szobrászművész munkáiból nyílt ma délután tárlat a vásárhelyi művésztelepen. A kiállítás apropóját az adta, hogy az idén egy újabb Munkácsy-díjas alkotóval gazdagodott a város.

Popovics Lőrinc kapta a szegedi Nyári Tárlat fődíját

19.05.24 18:58

Popovics Lőrinc szobrászművész kapta a szegedi Nyári Tárlat fődíját. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által felajánlott elismerést a kiállítás pénteki megnyitóján adták át.

Változó idők Újpalotán

19.05.23 20:49

Erdődy Anita festőművész nagyszerű képeiből nyílt ingyenes kiállítás az Újpalotai Közösségi Házban. A Változó idő című tárlat május 20-áig tekinthető meg a közösségi ház egyéb programjaihoz igazodva.

Veszeli Lajos-tárlat nyílt Badacsonytomajon

19.05.15 14:07

Veszeli Lajos-tárlat nyílt a badacsonytomaji Egry József Emlékmúzeumban a napokban. A Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetségének főtitkára megnyitóbeszédében úgy fogalmazott; Veszeli Lajos ma a legjelentősebb,…

Nagyot szólt az Omega Szentesen: Majdnem 20 ezren látták a kiállítást

19.05.12 18:37

Szentes - A végéhez közeledik a Gyöngyhajú lány című rocktörténeti kiállítás a szentesi Koszta József Múzeumban. A tárlatot a novemberi nyitás óta csaknem húszezren látták, ezzel a múzeum eddigi legsikeresebb kiállítása lett.

Művészfölde népének tárlata a Délvidék házban

19.05.11 08:34

A Művészfölde népe alkotótelep szervezésében Művészfölde - Alkotás - Ok címmel nyílt kiállítás a csoport hazai és külföldi alkotóinak részvételével.

Egyszemélyes videókabinok tűnnek fel Szentendre belvárosában

19.05.10 12:04

Ilyen még nem volt: hamarosan egyszemélyes videókabinokat helyeznek ki Szentendre belvárosában, amelyekben a látogatók megismerhetik a magyar- és a világirodalom valamelyik nevezetes álmát. Az idei Art Capital keretében, Gulyás Gábor kurátori…

A(z) "Tárlat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Egyszerre mutatják be Zoób Kati és Lesznai Anna munkásságát

Már látogatható a Lesznai Anna író, költő, iparművész életművéből és Zoób Kati divattervező Lesznai által inspirált kollekciójából nyíló tárlat a kecskeméti Katona József Múzeum Cifrapalota kiállítóhelyén.

Kultúra és szórakozás

Disputára épít a Kőfeszt

Új színfolt volt a Balaton-felvidéki nyári programok színes palettáján az első alkalommal megrendezett Kőfeszt, a Kővágóörsi Művészeti Napok, amelyet sokan örömmel, egyesek pedig kétkedve fogadtak. A négynapos esemény…

Kultúra és szórakozás

Három új taggal bővült a Digitális Irodalmi Akadémia

Bari Károly költő, műfordító és Ferencz Győző költő, irodalomtörténész, valamint posztumusz Mózes Attila prózaíró, esszéista került a Digitális Irodalmi Akadémia tagjai közé – közölte hétfőn a Petőfi Irodalmi Múzeum az MTI-vel. A döntést a…

Kultúra és szórakozás

Még az oldalán is könyveket szállít az egri könyvtárbusz

Heves megye 23 települését rendszeresen látogató és ott mobil könyvtári szolgáltatásokat nyújtó, korszerűen felszerelt könyvtárbuszt adtak át pénteken Egerben.

 

Kategória ajánló