Tárlat hírek

Kultúra és szórakozás › Tárlat

Változó idők Újpalotán

Tegnap 20:49

Erdődy Anita festőművész nagyszerű képeiből nyílt ingyenes kiállítás az Újpalotai Közösségi Házban. A Változó idő című tárlat május 20-áig tekinthető meg a közösségi ház egyéb programjaihoz igazodva.

Veszeli Lajos-tárlat nyílt Badacsonytomajon

19.05.15 14:07

Veszeli Lajos-tárlat nyílt a badacsonytomaji Egry József Emlékmúzeumban a napokban. A Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetségének főtitkára megnyitóbeszédében úgy fogalmazott; Veszeli Lajos ma a legjelentősebb,…

Nagyot szólt az Omega Szentesen: Majdnem 20 ezren látták a kiállítást

19.05.12 18:37

Szentes - A végéhez közeledik a Gyöngyhajú lány című rocktörténeti kiállítás a szentesi Koszta József Múzeumban. A tárlatot a novemberi nyitás óta csaknem húszezren látták, ezzel a múzeum eddigi legsikeresebb kiállítása lett.

Művészfölde népének tárlata a Délvidék házban

19.05.11 08:34

A Művészfölde népe alkotótelep szervezésében Művészfölde - Alkotás - Ok címmel nyílt kiállítás a csoport hazai és külföldi alkotóinak részvételével.

Egyszemélyes videókabinok tűnnek fel Szentendre belvárosában

19.05.10 12:04

Ilyen még nem volt: hamarosan egyszemélyes videókabinokat helyeznek ki Szentendre belvárosában, amelyekben a látogatók megismerhetik a magyar- és a világirodalom valamelyik nevezetes álmát. Az idei Art Capital keretében, Gulyás Gábor kurátori…

Lengyel gyűjtemény érkezett az ópusztaszeri emlékparkba

19.05.09 15:07

A lengyelországi Tarnówi Regionális Múzeumból érkeztek nemesi portrék, régészeti anyagok és viseleti tárgyak az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba kedden. A Szarmaták: mítosz és valóság című tárlat nyár végéig lesz látogatható - írja a…

Emlékkiállítás: Pozsonyban Farkas József legendás felvételei

19.05.07 13:16

Az Ezüstgerely- és World Press Photo-díjas, a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) Életműdíjasa, a Nemzeti Sport egykori munkatársa, a közelmúltban elhunyt Farkas József fotóművész képeiből összeállított tárlat nyílt hétfőn a Pozsonyi Magyar…

A(z) "Tárlat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Gyerekrajzokból nyílt kiállítás a kanizsai Hevesi Sándor Általános Iskolában

Akinek szép a lelkében az ének címmel nyílt kiállítás csütörtökön a Hevesi Sándor Általános Iskolában a diákok munkáiból.

Kultúra és szórakozás

A harcos keltákkal is ismerkedhettek a gyerekek Kanizsán

A magyar régészet napja alkalmából gyakorlati bemutatókat és előadásokat rendezett csütörtökön a Thúry György Múzeum.

Kultúra és szórakozás

Műhelynapot tartottak a kanizsai Halis István Városi Könyvtárban

Szakmai műhelynapra került sor a Halis István Városi Könyvtárban, melynek keretében önismereti tréningen is részt vettek a könyvtárosok.

Magyar település

Európai parlamenti képviselőket választhatunk Debrecenben is vasárnap

Debrecen - Huszonegy magyar mandátum sorsáról döntenek a választók. Május 26-án reggel 6 órától este 7-ig lehet majd voksolni.

 

Kategória ajánló