Tárlat hírek

Kultúra és szórakozás › Tárlat

Jubileumi tárlat és faültetés Nógrád megyében

Ma 11:50

Jubileumi tárlat és faültetés Nógrád megyében Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 28., sze - 09:58 Ünnepélyes keretek között emlékeztek meg a főkapitányság munkatársai a rendőrség fennállásának 100. évfordulójáról.

Januárig Meghosszabbították A Tutanhamon Kincse Kiállítást 

Tegnap 10:04

A Király utcai Komplexben január 10-ig hosszabbították meg a Tutanhamon kincse kiállítást. Az egyébként nagy sikerrel futó kiállítás kurátora Elter Tamás, a napokban megjelentetett tudományos cikke az Origón egy érdekes kérdéssel foglalkozik,…

A megye szépségei a keszthelyi Balaton Színházban

20.10.20 17:16

Zalai tájakon – e címet viseli az a tárlat, mely kedden nyílt meg a Balaton Színházban. Lapunk nyugalmazott főszerkesztője, Győrffy István képeivel a „Mert az ön faluja is rajta van a térképen” című turisztikai sorozatunk kirándulásait idézi fel.

A Magyar Világ Veszprémbe költözött

20.10.19 13:10

Magyar Világ 1938-1940 címmel sikeres kiállítás helyszíne volt hónapokon keresztül a Nemzeti Múzeum. A kiállítás teljes anyaga most Veszprémbe költözik.

Az államosított Magyar Rendőrség 100. évfordulója alkalmából nyílt kiállítás

20.10.14 13:55

  Az újkori, államosított Magyar Rendőrség fennállásának centenáriuma alkalmából a Rendőrmúzeum egy kiállítási anyagot állított össze, amely a békéscsabai Csabagyöngye Kulturális Központban kapott helyet. A tárlat egyik része a rendőrség…

Szerdától látható Sean Scully retrospektív kiállítása

20.10.13 16:07

A tárlat az absztrakt festészet egyik legnagyobb élő alakjának életművét mutatja be átfogó módon, csaknem száztíz alkotáson keresztül.

Kézművesek portékáival telt meg a békéscsabai könyvtár

20.10.10 14:13

Békéscsabán, péntek délután megnyílt az „Élő Népművészet” XVII. Országos Népművészeti Kiállítás Dél-alföldi tárlata a megyei könyvtárban.

A(z) "Tárlat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Jubileumi tárlat és faültetés Nógrád megyében

Ünnepélyes keretek között emlékeztek meg a főkapitányság munkatársai a rendőrség fennállásának 100. évfordulójáról.

Kultúra és szórakozás

Bőrrel és objektívvel címmel nyílt kiállítás a Honvéd Kaszinóban

A Honvéd Kaszinó galériájában hétfőn nyílt meg a Bőrrel és objektívvel című kiállítás, mely a kiskanizsai Pintér Ferenc bőrműves és a siklósi fotós, Varga Györgyi munkáit mutatja be.

Kultúra és szórakozás

Történelmi interaktív kalandjáték a Balatoni Múzeumban

Megújult fogadótérben és új élményelemmel várják a látogatókat Keszthelyen, a Balatoni Múzeumban, a történelmi interaktív kalandjátékban a Festetics család élettörténetét ismerhetik meg a résztvevők.   A szabadulószobában játszódó…

Megye

Rendőrkézen a szerb embercsempész és tíz utasa

Egy szerb állampolgár ellen embercsempészés elkövetésének gyanúja miatt indul eljárás Csongrád-Csanád megyében. A férfi 10 migránst szállított Szeged-Szőregen, a Makai úton.

 

Kategória ajánló