Tankolás hírek

Gazdaság › Tankolás

Jönnek a hidrogén-traktorok

21.01.21 22:07

Régóta keresik a mezőgazdasági gépekben a dízelmotorok alternatíváit: a hidrogén és üzemanyagcellás megoldás alternatíva.

Drágultak az üzemanyagok a hazai kutakon

21.01.20 07:16

Szerdán változott az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a gázolaj literenkénti átlagára 2 forinttal, míg a benzin literenkénti átlagára 3 forinttal nőtt.

Fosszilis üzemanyagtól mentes szállítási szektoré a jövő

21.01.19 00:36

Ahhoz, hogy 2050-re meglegyen a karbonsemleges működés, már egy évtizeddel korábban meg kell szabadulni a fosszilis üzemanyagoktól – írja az Autó-Motor.

Üzemanyag-drágulás: 400 forint fölé megy a gázolaj ára

21.01.18 10:04

A héten már a harmadik idei üzemanyagár-emelést kapjuk a nyakunkba, miután múlt héten kétszer is, összességében a benzinnél 13, a

Meddig drágul még a benzin és a gázolaj?

21.01.16 16:15

Ezen a héten jelentősen drágult mind a benzin, mind a gázolaj a hazai kutakon, közel fél éve nem láttunk ilyen mértékű drágulást, a héten két alkalommal is nagyot emelkedett az üzemanyagok ára. Megnéztük, mi áll az üzemanyagárak emelkedése…

A II. világháború óta nem tapasztalt visszaesés történt az üvegházhatású gázok kibocsátása terén

21.01.16 08:37

Az Egyesült Államok üvegházhatású gázemissziója 2020-ban 10,3 százalékkal csökkent az előző évhez képest, ami második világháborús szinteket eredményezett.

Komoly drágulás a magyar kutakon: ezt minden autós megérzi

21.01.14 19:10

Pénteken változott az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu szerint a gázolaj literenkénti átlagára 3 forinttal nőtt, míg a benzin ára 6 forinttal emelkedett. Legutoljára január 13-án, szerdán változtak az üzemanyagárak

A(z) "Tankolás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Jelentősen drágultak az üzemanyagok a hazai kutakon

Szerdán változott az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a gázolaj literenkénti átlagára 4 forinttal, míg a benzin literenkénti átlagára 6 forinttal nőtt.

Gazdaság

Jelentősen drágultak az üzemanyagok a hazai kutakon

Szerdán változott az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a gázolaj literenkénti átlagára 4 forinttal, míg a benzin literenkénti átlagára 6 forinttal nőtt.

Gazdaság

Péntektől már megint drágábban tankolhatunk

Csökken a benzin és a gázolaj közötti árkülönbség, hiszen míg szerdán literenkénti 6 forinttal drágult a benzin, 4 forinttal a

Gazdaság

Pluszban zártak az európai tőzsdék

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék szerdán.

 

Kategória ajánló