Tankcsapda hírek

Kultúra és szórakozás › Tankcsapda

Visszatér a színpadra a Tankcsapda: autós bulin mutatja be új dalát a zenekar

20.05.18 16:59

Hétfőn reggel a Petőfi Rádióban hallhatta először a közönség a Tankcsapda legújabb, „Szüless meg újra” című dalát. A debreceni rockerek a műsorban egy nagy bejelentést is tettek: május 29-én és 30-án élőben is előadják a friss nótájukat, méghozzá úgy,…

Jön a Tankcsapdás Jim Beam, mégpedig egy nemes ügy miatt

20.05.17 09:07

A legendás zenekar összefogott a 225 éves Jim Beammel, hogy segítsenek a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe jutottakon.

Összefogott a Jim Beam és a Tankcsapda

20.05.15 20:49

A Tankcsapda zenekar és a 225 éves Jim Beam összefogott, hogy segítsen a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe jutottakon. Jótékony akcióba kezd a Tankcsapda zenekar és az idén 225. születésnapját ünneplő Jim Beam bourbon…

Karácsony-tankcsapda: Életveszélyes betontömbök hevernek az Üllői úton

20.05.11 05:34

Kinek jut az eszébe a 2x3 sávon száguldó autósforgalom útjába minden jelzés nélkül tankcsapda-szerű betontömböket rakni? A válasz: a biciklimániás Karácsony Gergely főpolgármesternek! A budapesti Üllői úton sikerült úgy leválasztani az új, ideiglenes…

A Tankok online videós versenyt hirdettek

20.03.25 09:25

A Tancsapda versenyt hirdet, melyre vers- és prózamondók, énekesek, zenészek táncosok, humoristák, egyszóval bárki jelentkezhet, „aki otthon van, és szeretne előadni egy általa kedvelt Tankcsapda dalt”.

A(z) "Tankcsapda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Megható üzenettel búcsúzik a Tankcsapda az elhunyt fiatal magyar énekestől

Többek között a Tankcsapda, a Fatal Error és Tóth Gabi is megemlékezett az AWS 29 évesen meghalt frontemberéről, Siklósi Örsről.

Ismert személy

Megható üzenettel búcsúzik a Tankcsapda az elhunyt fiatal magyar énekestől

Többek között a Tankcsapda, a Fatal Error és Tóth Gabi is megemlékezett az AWS 29 évesen meghalt frontemberéről, Siklósi Örsről.

Kultúra és szórakozás

5000 fős koncertre készülnek Barcelonában egy sikeres Covid-mentes kísérlet után

Barcelona egyik legnépszerűbb zenei rendezvényhelyszíne 5000 fős közönség előtt készül koncertet tartani március végén, miután új fertőzés nélkül zárult egy korábbi kísérletük.

Magyar település

Győzelemmel mutatkozott be a Debrecen új edzője

A hajdúságiak a Kisvárda együttesét győzték le hazai pályán.

 

Kategória ajánló