Tankcsapda hírek

Kultúra és szórakozás › Tankcsapda

Lánybanda dolgozta fel a Tankcsapda népszerű dalát!

20.08.21 17:12

A 2015-ben alakult pop-rock zenekar az elmúlt öt év alatt egy kislemezt, több mint 5 videoklipet, és egy nagylemezt is megjelentetett, sőt A Dal 2020-ban is feltűntek Pillangóhatás című számukkal.

Itt az új Tankcsapda klip: Plasztik József és Műanyag Mária öleli a kaucsuk kisdedet

20.07.27 01:36

Egy hét után Sidlovics Gábor jóvoltából animációs klipet is kapott a Tankcsapda új nótája. A dalban – ahogy Lukácsék ígérték – kiosztják a firkászokat, az arctalan senkiket és a véleményhuszárokat. Disclaimer: Görgeted a hazugságot, a gyűlöletet,…

A Tankcsapda kiosztotta a "propagandasajtót"

20.07.20 23:01

Elkészült az ígért nóta, de a klipre még várni kell. /Tankcsapda Már meghallgatható az autós koncertes balhé után ígért Tankcsapda-dal, melynek címe: Plasztik József. Mint korábban megírtuk, Lukács Laciék egy sértődött videóüzenetben ígérték meg, hogy…

Akinek csak tud, beszól a Tankcsapda az új számában

20.07.20 13:05

A zenekar szerint az „újságírók” (vannak kivételek), a „véleményhuszárok” (vannak kivételek), az arctalan senkik következmények nélküli ámokfutása ihlette a dalt.

A(z) "Tankcsapda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Megható üzenettel búcsúzik a Tankcsapda az elhunyt fiatal magyar énekestől

Többek között a Tankcsapda, a Fatal Error és Tóth Gabi is megemlékezett az AWS 29 évesen meghalt frontemberéről, Siklósi Örsről.

Ismert személy

Megható üzenettel búcsúzik a Tankcsapda az elhunyt fiatal magyar énekestől

Többek között a Tankcsapda, a Fatal Error és Tóth Gabi is megemlékezett az AWS 29 évesen meghalt frontemberéről, Siklósi Örsről.

Kultúra és szórakozás

Farkas Gábor estjével folytatódik az Mvm Koncertek zongorasorozata

Farkas Gábor zongoraestjével folytatódik az MVM Koncertek – A Zongora-sorozat március 3-án. A szervezők közleménye szerint a Liszt-díjas művész műsorában elsősorban Schubert-darabok, valamint a műveire Liszt…

Magyar település

Zürichhel és Dubajjal tartja a lépést Debrecen

Debrecen végre a nemzetközi palettán is elfoglalta az őt megillető helyet. Magyarország második legnagyobb városa felkerült a világ legjobb befektetésösztönzési célpontjainak top 10-es listájára.

 

Kategória ajánló