Tankcsapda hírek

Kultúra és szórakozás › Tankcsapda

"Másnak rozoga ház, nekem a gyerekkorom" - Horváth Tamás büszkén mutatta meg a romos épületet, ahol élt

20.10.15 13:31

A Road Movie sorozat keretén belül forgatott klipet nemrég Hortváth Tamás, a projekt koncepciójának megfelelően ott, ahol felnőtt annak idején - Tolna megyében. Az énekesben, aki mindig is büszkén vállalta, hogy szegénységben élt, úgy tűnik, ismét…

Mekkora üzlet rockzenésznek lenni? Vallott a Tankcsapda

20.09.03 11:50

Büszkék vagyunk arra, hogy sok területen reformerek vagyunk a magyar zenében, az üzleti működést is megújítottuk – mondták a Tankcsapda tagjai a Portfolio.hu-nak. A zenekar 500 fő alatti koncertekkel próbálja a kieső bevételeket…

Negatív lett a Tankcsapda tagjainak második koronavírus-tesztje is

20.09.02 15:10

Debrecen - A zenekar és a stáb tagjai közül sem lett senki fertőzött, ezt az újabb teszt is megerősítette, így tovább folytatja turnéját a Tankcsapda.

Megvan a Tankcsapda koronavírus tesztjének eredménye

20.08.31 16:05

Koronavírus gyanú miatt vizsgálták a Tankcsapda tagjait és a zenekar egész stábját. Az első gyorsteszt eredménye mindhárom zenésznél, illetve további 21 kollégájuknál is negatív eredményt mutatott.

A(z) "Tankcsapda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Megható üzenettel búcsúzik a Tankcsapda az elhunyt fiatal magyar énekestől

Többek között a Tankcsapda, a Fatal Error és Tóth Gabi is megemlékezett az AWS 29 évesen meghalt frontemberéről, Siklósi Örsről.

Ismert személy

Megható üzenettel búcsúzik a Tankcsapda az elhunyt fiatal magyar énekestől

Többek között a Tankcsapda, a Fatal Error és Tóth Gabi is megemlékezett az AWS 29 évesen meghalt frontemberéről, Siklósi Örsről.

Kultúra és szórakozás

Messze Mississippi – Az Usa két államában már teljes kapacitással mehetnek az élő koncertek

Texas és Mississippi egyaránt feloldja a kötelező maszkviselést és 100 százalékra növeli az államokban működő vállalkozások és létesítmények kapacitását. Ez azt jelenti, hogy a tömegrendezvényeknek nem lesz akadálya,…

Magyar település

Menet közben gyulladt ki egy autó Debrecenben

Debrecen - Menet közben gyulladt ki egy gépkocsi belső tere Debrecenben, a Lahner utca és a Tömös utca sarkán.

 

Kategória ajánló